A GNEE - STEEL, professzionális exportált acélgyártó, a szerződéseket betartjuk és ígéreteket tartunk.
Cégünk 2007-ben kezdte meg acélmalmok ügynökeit, köztük a Anyang Iron & Steel, a Puyang Iron, a Sosteel, a Shougang, a Xingang, a Nanjing Iron & Steel, a WuGang, a Jingye Iron, a HBIS és így tovább. Fő ügynöki termékek 12 fő sorozat, több mint 300 márka. Mint például a nagy szilárdságú alacsony ötvözetű acél, szén szerkezeti acél, ötvözet szerkezeti acél, időjárásálló acél, kazán és nyomástartó edény lemez, hídlemez, építési acél, hajóépítés és tengeri acéllemez, csővezeték olajlemez, nagy szilárdságú és nagy szilárdságú acéllemez, öntőlemez, korrózióálló lemez, kopásálló lemez, kompozit acéllemez.


4545.jpg


Hajógyártás Acéllemez
A hajótest szerkezeti acél szilárdsága osztható: általános szilárdságú szerkezeti acél és nagy szilárdságú szerkezeti acél. A hajóosztályozó társaság építési specifikációira vonatkozik a hengerelt acéllemez gyártására szolgáló hajótest szerkezete tekintetében


Főbb osztályozó társaságok:
Kína CCS
Amerikai ABS
Németország GL
France BV
Norvégia DNV
Japán NK
Brit LR
Korea KR
Olaszország RINA


Hidegen hengerelt acél
A hidegen hengerelt lemez kiváló lap alakú és felületi minõségû, jó síksággal és felületkezeléssel. A hideg lap felülete tiszta és világos, és könnyen bevonható. A hidegen hengerelt lemezek fajtáit széles körben használják horganyzott alapanyagok, háztartási gépek, csövek, autók, épületek, zománcok és más iparágak számára.
A hidegen hengerelt acéllemezek számos kiemelkedő tulajdonságot kínálnak, beleértve az egyszerű formázhatóságot és a sima, tiszta felületet, és gépjárművek, készülékek, bútorok és sok más hétköznapi tárgyat használnak.
Az ISO9001, QS-9000 és ISO14001 minősítésekkel rendelkező GNEE Steel hideghengerelt termékek teljes skáláját állítja elő ezekre és más alkalmazásokra. Mivel a szigorú minőségi követelményeket a jobb termékfunkciók igényeinek kielégítésére alkalmazzák, a GNEE acél integrált minőségirányítási rendszert alkalmaz.

Cégünk megtehette a feldolgozó munkákat, hogy megfeleljen az ügyfelek irányításának, beleértve az előkezelést (robbantó festés), mélyfeldolgozást, daraboló darabot, acélszerkezet-feldolgozást, vágást, sztrippelést, ívesítést, kötetosztályozást, lyukasztást, csomagolást (egyszerű export csomagolás, finom csomagolás)