0Cr13Ni5Mo / Q235A plattírozott acéllemez

0Cr13Ni5Mo / Q235A plattírozott acéllemez

A 0Cr13Ni5Mo / Q235A acéllemez a Q235A és a 0Cr13Ni5Mo Steel Plate kompozitokból származik.
Csevegj most

Termék részletek

A kompozit acéllemez egynél több vagy több acélanyagot tartalmazó acél áthaladását jelenti.


Például rozsdamentes acél kompozit acéllemez készül robbanás, gördülő vagy robbanásveszélyes hengerléssel, valamint rozsdamentes acéllemez és közönséges acéllemez (szén szerkezeti acél, alacsony ötvözetű nagy szilárdságú szerkezet). Acéllemez, kiváló minőségű szénszerkezeti acéllemez stb.).


Ezenkívül két különböző acélminőség jellemzi, mind a rozsdamentes acél korrózióállósága, mind az alacsony költség, mind pedig a hagyományos acél merevsége. A kompozit acéllemez a szokásos acéllemez rozsda elleni védelmére szolgál. Az acéllemez felületét védő "bevonattal" lehet bevonni galvanizálással, ragasztással és permetezéssel, hogy kompozit acéllemezt alakítsanak ki.


Ha elégedett a 0cr13ni5mo / q235a plattírozott acéllemezünkkel, várjuk, hogy rendeljen meg velünk. Mint az egyik legjobb ötvözött acél lemez gyártók és beszállítók Kínában, mi nagy mennyiségű forró eladási termékek raktáron az Ön által választott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta érdekében forduljon a gyárhoz. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: 0cr13ni5mo / q235a acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet