Forró hengerelt Hídépítés acél 16Mnq

Forró hengerelt Hídépítés acél 16Mnq

Szerkezeti acélok híd van szükség, hogy a Törési szívósság és gyakran korrózióállóság, amelyek meghaladják az általános strukturális követelmények
Csevegj most

Termék részletek

ASTM A709 acéllemez elsősorban a hidak gyártása.


Gnee acél készletek A709 acéllemez minőségű 36, 50 és 50W. Ezek a minőségek gyakran charpy-vizsgálat hivatkozva az adott zónában, vagy éghajlati terület, amely a híd lesz használatban vannak megadva.


Acél híd is megrendelhető a AASHTO M270 spec AASHTO M270 fokozatú 36, AASHTO M270 fokozat 50, AASHTO M270 fokozatú 50W hivatkozott. AASHTO az American Association of State Highway és közlekedési tisztviselők rövidítése.


Ha elégedett a Hídépítés acél 16mnq forró hengerelt, üdvözli a rendeléseiket, velünk. Mint az egyik legjobb ötvözött acél lemez gyártók és szállítók Kínában van tömeges hot értékesítés termékek raktáron választott. A részletes kémiai összetétele és a szabad mintát lépjen kapcsolatba a gyár most. Versenyképes áron és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: forró hengerelt híd építése acél 16mnq, Kína, gyári, beszállítók, gyártók, Ár, ömlesztett, kémiai összetétele, forró eladás, készlet, ingyenes mintát

Vizsgálat

You Might Also Like