Forró hengerelt híd acéllemez 16q

Forró hengerelt híd acéllemez 16q

16q
Csevegj most

Termék részletek


A 16q-ot elsősorban a hídépítésben használják.

A 16q egyenértékű az ASTM A709M (Gr36,50,50w, 70w) értékkel, amelyet a közúti híd és a vasúti híd (beleértve a tengeri átkelőhídat is) gyártásához szegecselt és csavarhegesztett szerkezetekkel használnak.


Gnee készletek A709 acéllemez Gr36, 50 és 50W. Ezeket a fokozatokat gyakran a charpy teszt határozza meg, amely az adott zónára vagy az éghajlati területre hivatkozik, amelyben a híd használatban lesz.

A hídacél az AASHTO M270 specifikációhoz is rendelhető, az AASHTO M270 Gr36, AASHTO M270 Gr50, AASHTO M270 Gr50W. Az AASHTO az American State Highway és a közlekedési tisztviselők szövetségének rövidítése.


Ha elégedett a forró hengerelt 16q-os hídlemezzel, várjuk, hogy rendeljen meg velünk. Mint az egyik legjobb ötvözött acél lemez gyártók és beszállítók Kínában, mi nagy mennyiségű forró eladási termékek raktáron az Ön által választott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta érdekében forduljon a gyárhoz. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: forró hengerelt híd acéllemez 16q, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like