Q420q ötvözött acéllemez

Q420q ötvözött acéllemez

A hidak szerkezeti acéljainak törésszilárdsága és gyakran korrózióállósága van, amely meghaladja az általános szerkezeti követelményeket.
Csevegj most

Termék részletek

Az ASTM A709 acéllemezt elsősorban hidak gyártására használják.


Gnee Steel készletek A709 acéllemez 36, 50 és 50W fokozatú. Ezeket a fokozatokat gyakran a charpy tesztek határozzák meg, amelyek az adott zónát vagy az éghajlati területet jelölik, amelyben a híd használatban lesz.


A híd acélok rendelhetők az AASHTO M270 specifikációhoz, az AASHTO M270 Grade 36, AASHTO M270 50. osztály, AASHTO M270 50W osztály. Az AASHTO az American State Highway és a közlekedési tisztviselők szövetségének rövidítése.


Ha elégedett a q420q ötvözött acéllemezzel, várjuk, hogy rendeljen meg velünk. Mint az egyik legjobb ötvözött acél lemez gyártók és beszállítók Kínában, mi nagy mennyiségű forró eladási termékek raktáron az Ön által választott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta érdekében forduljon a gyárhoz. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: q420q ötvözött acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like