A204-es fokozatú C-nyomástartó edények és kazánok

A204-es fokozatú C-nyomástartó edények és kazánok

A204 fokozatú c nyomástartó edények és kazánok Kiváló minőségű szénacél lemezeket szállítunk kazán- és nyomástartó edények gyártásához, amely ideális az olaj-, gáz- és petrolkémiai iparág magas színvonalára. A termék részletes adatai Az ASME / ASTM STANDARD BOILER PLATE GNEE-ból történő beszerzésének okai ...
Csevegj most

Termék részletek

A204-es fokozatú c) nyomástartó edények és kazánok

Kiváló minőségű szénacél lemezeket szállítunk kazán- és nyomástartó edények gyártásához, amely ideális az olaj-, gáz- és petrolkémiai iparág magas színvonalára.

Termék leírás

Bizonyítvány ISO9001: 2008 / SGS / BV
Használt Kazánnyomású acél acél
Minőség Első osztályú acél nyomástartó edény
Csomagolás Standard tengerialkalmas kivitelű csomagolás
Minta vagy sem Tápfeszültség-tartály acélminta a vizsgálathoz
Szállítási idő 7 nap állományméret és 15-30 nap a gyártáshoz
Kémiai összetétel Foszfor, réz, króm, nikkel, molibdén, niobium, vanádium
Gyári ellátás Gyári ellátás
Árfogalom FOB, EXW, CFR, CIF, stb
Előny Stabil specifikáció és pontos méret
Termék kulcsszavak a204 fokozatú c edények és kazánok, a204 minőségű b pvq ötvözött acélok, a204 fokozatú acéllemez készlet


AZ ASME / ASTM STANDARD BOILER PLATE GNEE STEEL-ből történő beszerzésének okai

 

A tőlünk vásárló cégek általában ASME U bélyegzővel vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal rendelkező gyártók, a Lloyds, a DNV stb. A sok kazán számára az alacsonyabb minőségű acél elegendő - például a pálmaolajiparban és az élelmiszer finomításban. Az olaj- és gázipari kazánok (nyomástartó edények, hőcserélők, oszlopok és tornyok) esetében azonban a kazán lemezeink megfelelnek a nagyon magas követelményeknek.

 

És ez az, ahol a lemezeink kiemelkednek a japán és koreai acélok ellen. A nagyon jó minőségű acél és ez az EPC vagy az olaj nagy jelentőségűvé teszi mind az ajánlatkérés, mind a gyártás és az üzembe helyezés során.


Szakemberek vagyunk az anyagellátásban, hogy megfeleljenek a projekt egyedi igényeinek, méretétől, hatókörétől vagy nehézségétől függetlenül.


Mint a magasan képzett termékek, mint például a varrat nélküli / hegesztett csövek, csövek, lemezek és berendezések speciális szállítója, mint például a hajógyártás, a nyomástartó edény, a hőcserélő. Fő termékeink a Corten Steel, Wear Resistant Steel, Marine Steel, Boiler Quality Steel.


Elsősorban az olaj- és gázipar, a petrolkémia, az energiatermelés, a szárazföldi és az offshore ipar és más iparágak és az energiaipar területén szolgáltatást nyújtunk.
Ha elégedett az a204-es c osztályú nyomástartó edényeinkkel és kazánjainkkal, várjuk, hogy rendeljen velünk. Mint az egyik legjobb kazánnyomás-tartály acéllemez gyártók és beszállítók Kínában, mi van ömlesztett meleg eladó termékek raktáron az Ön által választott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta érdekében forduljon a gyárhoz. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: a204 fokozatú c nyomástartó edények és kazánok, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet