ASTM A516 Kazán minőségbiztosító exportőr

ASTM A516 Kazán minőségbiztosító exportőr

Ez az ASTM A516 specifikációja magában foglalja a szénacél lemezeket, amelyeket elsősorban hegesztett nyomástartó edényekben való használatra terveztek, ahol a jobb szívószilárdság fontos. A különböző szilárdsági szintek szerint a lemezek négy osztályban érhetők el: 55, 60, 65 és 70. A leggyakoribb a Grade ...
Csevegj most

Termék részletek


Ez az ASTM A516 specifikációja magában foglalja a szénacél lemezeket, amelyeket elsősorban hegesztett nyomástartó edényekben való használatra terveztek, ahol a jobb szívószilárdság fontos. A különböző szilárdsági szintek szerint a lemezek négy osztályban érhetők el: 55, 60, 65 és 70 osztályok. A leggyakoribb a 70-es fokozat vagy az A516-70 jelzésű. A lemezek maximális vastagságát csak a kompozíció kapacitása korlátozza a megadott mechanikai tulajdonságokra vonatkozó követelményeknek megfelelően.


Az acélt meg kell ölni, és meg kell felelnie a finom ausztenites szemcseméret-követelményeknek. A mechanikai tulajdonságokat, mint a szakítószilárdság, a szilárdság és a nyúlás, a lemezekre vonatkozó húzási vizsgálattal kell meghatározni.


Anyagvizsgálat:
Mi a Ganpat Industrial Corporation-nél biztosítjuk, hogy minden anyagunk szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, mielőtt kiszállítjuk ügyfeleinknek.

• Mechanikai vizsgálatok, mint például a szakítószilárdság
• Keménységvizsgálat
• Kémiai analízis - spektroszkópiai elemzés
• Pozitív anyagazonosítás - PMI tesztelés
• Összecsapási teszt
• Micro és MacroTest
• Ellenállás tesztelése
• Flaring teszt
• Intergranular korrózió (IGC) teszt


Fokozat

C

Mn

P

S

Si

A516 70. fokozat

0,27-0,31

0,79-1,30

0,035 max

0,035 max

0,13-0,45


Ha elégedett az astm a516 kazán minőséglevél exportőrével, üdvözöljük megrendeléseinkkel. Mint az egyik legjobb kazán nyomástartó edény acéllemez gyártók és beszállítók Kínában, mi tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: asztm a516 kazán minőség lemez exportőr, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like