NYOMÓ HAJÓ AcÉL lemez

NYOMÓ HAJÓ AcÉL lemez

A GNEE Steel a kazánok és a nyomástartó edények acéllemezének ex-készlet szállítására specializálódott gyártók és ASME bélyeggyártók számára egész Ázsia-szerte. A nyomástartó edény acéllemezét számos olyan alkalmazáshoz használják, ahol a belső nyomás jelentősen meghaladja a légköri nyomást. Kezelik ...
Csevegj most

Termék részletek

NYOMÓ HAJÓ AcÉL lemez

A GNEE Steel a kazánok és a nyomástartó edények acéllemezének ex-készlet szállítására specializálódott gyártók és ASME bélyeggyártók számára egész Ázsia-szerte. A nyomástartó edény acéllemezét számos olyan alkalmazáshoz használják, ahol a belső nyomás jelentősen meghaladja a légköri nyomást. Sok más acéltól eltérően kezelik, mivel a meghibásodás katasztrofális következményei lehetnek - ha például egy lemez meghibásodik, akkor mérgező vegyi anyagok vagy robbanásveszélyes gőz felszabadulása és nagy számú halálos kimenetel lehet.

Mi az a nyomástartó edény acéllemez?

A nyomástartó edény acéllemezek olyan acélfajták széles skáláját fedik le, amelyeket nyomástartó edényekben, kazánokban, hőcserélőkben és bármilyen más edényben való felhasználásra terveztek, amely magas nyomáson tartalmaz gázt vagy folyadékot. Ismert példák a főzéshez és hegesztéshez használt gázpalackok, búvárkodáshoz használt oxigénpalackok és számos olyan nagy fémtartály, amelyeket egy olajfinomítóban vagy vegyi üzemben látnak. Nagyon sokféle vegyi anyag és folyadék található, amelyek nyomás alatt tárolódnak és feldolgozhatók. Ezek a viszonylag jóindulatú anyagoktól, mint például a tej és a pálmaolaj, a nyersolajig és a földgáztól, valamint ezek desztillátáitól a nagyon halálos savakig és vegyi anyagokig, például a metil-izocianátig terjednek. Ezeknek a folyamatoknak tehát a gáznak vagy a folyadéknak nagyon forrónak kell lennie, míg mások nagyon alacsony hőmérsékleten tartalmazzák. Ennek eredményeként nagyon sokféle nyomástartó acélminőség létezik, amelyek megfelelnek a különböző felhasználási eseteknek.

Általában ezeket három csoportra lehet osztani. Van egy csoport szénacél nyomástartó edények. Ezek szokásos acélok, és sok alkalmazás számára megbirkózhatnak alacsony korrózióval és alacsony hővel. Mivel a hő és a korrózió nagyobb hatással van az acéllemezekre, króm, molibdén és nikkel adódnak hozzá további ellenállás biztosítása érdekében. A lemezeket együttesen Chrome Moly acéllemeznek nevezzük. Végül, amint a króm, a nikkel és a molibdén növekszik, rendkívül ellenálló rozsdamentes acéllemezek vannak, amelyeket kritikus alkalmazásokhoz használnak, és ahol az oxidszennyeződést el kell kerülni - például az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban.

A nyomástartó edények gyártását a bekövetkező kockázatok következtében szigorúan szabályozzák, következésképpen az edényekben felhasználható anyagokat is szigorúan meghatározzák. A nyomástartó acélok leggyakoribb specifikációi az EN10028 szabványok - amelyek európai eredetűek - és az ASME / ASTM szabványok, amelyek az USA-ból származnak.

Erősségünk az olaj- és gáziparban használt rendkívül magas nyomású tartály acéllemezekben, különös tekintettel a hidrogén indukált krakkolásnak (HIC) ellenálló acéllemezekben, ahol a világ egyik legnagyobb készlete van.


Hot Tags: nyomástartó edény acéllemez, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like