1,6 / 2,0 mm-es hullámkarton acél

1,6 / 2,0 mm-es hullámkarton acél

1,6 / 2,0 mm-es hullámkarton Corten Acél A GNEE szakosodott nagy mennyiségben gyártanak és szállítanak varrat nélküli acélcsöveket és hajóépítő lemezeket, magas minőségű acélból állunk acélokból és tekercsekből, lemezekből, szerszámacélból, acélcsövekből és más, garantált minőségű acéltermékekből -A ...
Csevegj most

Termék részletek

1,6 / 2,0 mm-es hullámkarton acél


A GNEE szakosodott nagy mennyiségű varrat nélküli acélcsövek és hajóépítő lemezek gyártásával és ellátásával foglalkozik. Az acélok és tekercsek, lemezek, szerszámacélok, acélcsövek és egyéb acéltermékek kiváló minőségű acélból állnak, garantált Grade A minőség, kiváló teljesítmény és versenyképes árak.


Méret:
Vastagság: 0,6-100 mm

Szélesség: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy igény szerint

Felület: Tisztítás, finiser, robbantás és festés az ügyfél igényei szerint


Alkalmazások
Az acélt különféle hegesztett, csavaros és szegecselt szerkezetekhez használják, pl. Acél vázszerkezetek, hidak, tartályok és konténerek, kipufogórendszerek, járművek és berendezések szerkezetei.
A nem védett állapotú acél használatára vonatkozó alapelveket az EN 10025-5 szabvány írja le


Ha elégedett a 1.6 / 2.0 mm-es hullámkarton acéllal, üdvözöljük megrendeléseinket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: 1.6 / 2.0mm hullámkarton acél, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like