A588 A242 Időjárásálló Corten acéllemez

A588 A242 Időjárásálló Corten acéllemez

Kína A588 A242 Időjárási szerkezetű Corten acéllemez A / B minőségű SPA-H Alapvető bevezetés a Corten acélról Időjárásálló acéllemez, ötvözött elemekkel, például Cu, Cr, Ni hozzáadásával, a korróziógátló szerkezeti acél korrózióállóságot és meghosszabbítja az élettartamot, a ...
Csevegj most

Termék részletek

A588 A242 Időjárási szerkezeti Corten acéllemez A / B minőségű SPA-H


Alapvető bevezetés a Corten acélról

Időjárásálló acéllemez, ötvözött elemekkel, például Cu, Cr, Ni hozzáadásával, a korróziógátló szerkezeti acél korrózióállósági képességet szerez és meghosszabbítja az élettartamot a korróziógátló szerkezeti acél kifejlesztésében és gyártásában. Hegesztésre és hajlításra alkalmas időjárási acéllemezeink, korróziógátló szerkezeti acélaink könnyen használhatók, és széles körben használják a tengeri konténerek és a vasúti ipar területén.
Időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korróziógátló tulajdonságai sok alkalmazásnál jobbak, mint a többi szerkezeti acélé. Az acél önvédő: A felületen lévő rozsdaréteg szoros oxidréteggé válik, amely lelassítja a korrózió kialakulását. Az acél gazdaságos, hosszú élettartamú és teljesen újrahasznosítható anyag.

Az időjárásálló acél réz-króm ötvözet, amely „öngyógyító”. A kezeletlen acél az oxidációs folyamat részeként reagál a légkörben levő vegyi anyagokra, és létrehozza a saját rozsdavédő rétegét. Ez a réteg (vagy patina) megakadályozza az acél további romlását, és idővel feltöltődik.
Melegen merített galvanizált acéltekercs / lemez bármilyen időjárási körülmények között használható. A melegen mártott horganyzott acéltekercs / lemez élettartama nagyon hosszú, 20 évnél hosszabb ideig való használatra tervezték. Nem reped, nem buborékol és nem héja le, ha hosszú ideig ultraibolya sugárzás, nedvesség, só, hő- és hidegszigetelésnél használják. Hullámkarton acéllemez képes bármilyen rossz időjárásra.

Hot Tags: a588 a242 időjárási szerkezeti corten acéllemez, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like