A588 melegen hengerelt Corten acéllemez

A588 melegen hengerelt Corten acéllemez

S355J0W a588 melegen hengerelt időjárásálló corten acéllemez spa-h ár Corten acél, más néven időjárásálló vagy légköri korrózióálló acél, alacsony költségű és rendkívül hatékony anyagként ismert. A Corten acélt „önvédő” acélként osztályozzák ...
Csevegj most

Termék részletek

A588 melegen hengerelt Corten acéllemez

S355J0W a588 melegen hengerelt időjárásálló corten acéllemez spa-h ár

Corten acél, amelyet időjárásálló acélnak vagy légköri korrózióálló acélnak is neveznek, alacsony költségű és nagyon hatékony anyagként ismert.

A Corten acélt „önvédő” acélnak tekintik annak „patina” miatt, amely a felület védelmének oxidációja eredményeként alakul ki, és a légkörnek való kitettség során alakul ki; Az oxidréteg, amely az acélnak megkülönböztető megjelenését adja, és javítja az időjárásálló képességeket a szokásos acélokhoz képest, a javított korróziós tulajdonságok jobb élettartamot eredményezhetnek.

A Corten acélokat általában vasúton, hidakban, gördülőállományban, szállítótartályban, kertépítésben és egyéb szerkezeti alkalmazásokban használják.

acéllap, a588 melegen hengerelt időjárásálló

Hot Tags: A588 melegen hengerelt Corten acéllemez, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet