A606 típusú 4 acél

A606 típusú 4 acél

Ez a specifikáció kiterjed a nagy szilárdságú, alacsony ötvözetű, melegen hengerelt és hidegen hengerelt acéllemezekre és a hosszra vágott szalagokra vagy tekercsekre szerkezeti és egyéb célokra. Az anyagnak a 2. és 4. típusú acélból kell készülnie, amelynek fokozott légköri korrózióállósága van. Az anyag...
Csevegj most

Termék részletek

A606 típusú 4 acél

Ez a specifikáció kiterjed a nagy szilárdságú, alacsony ötvözetű, melegen hengerelt és hidegen hengerelt acéllemezekre és a hosszra vágott szalagokra vagy tekercsekre szerkezeti és egyéb célokra. Az anyagnak a 2. és 4. típusú acélból kell készülnie, amelynek fokozott légköri korrózióállósága van. Az anyagnak meg kell felelnie a meghatározott szén-, mangán- és kéntartalomnak. Feszítési tesztet kell elvégezni, és az anyagnak meg kell felelnie a szakítószilárdságra, folyási szilárdságra és meghosszabbítási követelményekre. Az anyagok széleinek és felületének meg kell felelniük az előírásoknak. Útmutatásokat adunk az újbóli teszteléshez is.

Ez az absztrakt a hivatkozott szabvány rövid összefoglalása. Csak tájékoztató jellegű, és nem a hivatalos része; magának a szabványnak a teljes szövegére hivatkozni kell annak használatára és alkalmazására. Az ASTM nem vállal semmiféle kifejezett vagy hallgatólagos garanciát, és semmiféle nyilatkozatot sem állít arra, hogy ezen absztrakt tartalma pontos, teljes vagy naprakész.

1. Hatály

1.1 Ez a specifikáció kiterjed nagy szilárdságú, alacsony ötvözettségű, melegen és hidegen hengerelt lemezekre és vágott hosszúságú tekercsekre vagy tekercsekre, szerkezeti és egyéb célokra történő felhasználásra, ahol a súlymegtakarítás vagy a hozzáadott tartósság fontos. Ezeknek az acéloknak fokozott a légköri korrózióállósága, és háromféle formában szállíthatók: A 2. típusú anyag 0,20% minimális réztartalmat tartalmaz öntött vagy hőelemzés alapján (0,18% minimális Cu a termék ellenőrzéséhez). A 4. és 5. típus további ötvöző elemeket tartalmaz, és lényegesen jobb korrózióállóságot biztosít, mint a szénacélok esetében, réz hozzáadásával vagy anélkül (1. megjegyzés). Megfelelően kitéve a légkörnek, a 4. és 5. típusú acélok csupasz (festetlen) állapotban használhatók számos alkalmazásra.

1. MEGJEGYZÉS: Az alacsony ötvözött acélok légköri korrózióállóságának meghatározására szolgáló módszereket lásd a G101 útmutatóban.

1.2 Az SI-egységekben vagy inch-font-egységekben megadott értékeket külön kell standardnak tekinteni. Az egyes rendszerekben megadott értékek nem feltétlenül pontos ekvivalensek; ezért minden rendszert egymástól függetlenül kell használni. A két rendszer egyesített értékei nem felelhetnek meg a szabványnak.

1.3 Hegesztés - Általában az ebben a leírásban felsorolt acélok hegeszthetők általánosan előállított hegesztő elektródákkal. Az acél hegesztésekor az összetételén alapuló megfelelő hegesztési eljárást kell alkalmazni, figyelembe véve a tervezett felhasználási és üzemi hőmérsékleteket.

2. MEGJEGYZÉS: Az acél és a szén-egyenérték ekvivalensek hegeszthetőségének általános megvitatását lásd az A6 / A6M X3. Függelékében.

1.4 Ezt a nemzetközi szabványt a Nemzetközileg elismert szabványosítási elvekkel összhangban fejlesztették ki, amelyeket a Kereskedelmi Világszervezet Kereskedelmi Technikai Akadályok (TBT) Bizottsága adott ki a nemzetközi szabványok, útmutatók és ajánlások kidolgozásának alapelveiről szóló határozatban.


Hot Tags: A606 type4 acél, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like