Kopásálló Corten acél lemez

Kopásálló Corten acél lemez

Koptatás ellenálló Corten acél lemez Corten acél lemez 1. Corten acél van erózió acél, ez az anyag is a korrózióálló acél. Időjárás ellenálló acél antiszeptikus-es antirozsdás tulajdonságait is jobb, mint a többi szerkezeti acélok számos alkalmazásban. Az acél, önálló védő:...
Csevegj most

Termék részletek

Kopásálló Corten acél lemez


Corten acél lemez
1. Corten acél van erózió acél, ez az anyag is a korrózióálló acél. Időjárás ellenálló acél antiszeptikus-es antirozsdás tulajdonságait is jobb, mint a többi szerkezeti acélok számos alkalmazásban. Az acél, önálló védelme: A rozsda réteg a felszínen lesz egy szűk oxidréteg, amely lelassítja a haladást a korrózió. Az acél egy gazdaságos, tartós és a teljes mértékben újrahasznosítható anyag.

(2) a korrózióálló acél - acél mállás
Időjárás acél egy réz króm ötvözet, amely "öngyógyító". A kezeletlen acél vegyi anyagok a légkörbe reagál az oxidációs folyamat részeként, és létrehozza a saját védő réteg a rozsda. Ez a réteg (vagy patina) megakadályozza, hogy az acél, a további romlást és feltölti magát idővel.

3. légköri korróziónak ellenálló szerkezeti nemesacél erősebb & keményebb, mint a szén-acél, öntöttvas, erősen csomagológéphez & hegeszthető.
Légköri korróziónak ellenálló acél elsősorban használatra szánt strukturális tagok, ahol megtakarítások súlygyarapodás (tömeg) és a hozzáadott tartósság számít.
Lemez teherautó keretek, szögletes, daru virágzik, vasúti kocsik és más hasonló alkalmazások használják.


Méret:
Vastagság: 0.6-100 mm

Szélessége: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy kérésére

Felület: Tiszta, befejező, és a festészet az ügyfél követelmény szerint


Jellemző:
1). szín lehet, cor-ten(weathering), galvanized(non-painted), fekete, barna, fehér, zöld...
Egyéni szín
2.). egyéb minták, stílusú és méretű testre szabható


Ha-a ' megelégedett-val a kopásálló corten acél lemez, üdvözli a rendeléseiket, velünk. Mint az egyik legjobb Corten acél gyártóinak és szállítóinak Kínában van tömeges hot értékesítés termékek raktáron választott. A részletes kémiai összetétele és a szabad mintát lépjen kapcsolatba a gyár most. Versenyképes áron és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: kopásálló corten acél lemez, Kína, gyári, szállítók, gyártók, ár ömlesztett, állomány, kémiai összetétele, forró eladó, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet