Korróziógátló SPA-H acéllemez

Korróziógátló SPA-H acéllemez

Korróziógátló SPA-H acéllemez korróziógátló Az SPA-H acéllemez egy időjárásálló acél, amelyet réz, króm és nikkel ötvözetekből állítanak elő. Ezenkívül a Corten A foszfort is tartalmaz, amely az anyagot leginkább gázfúvó alkalmazásokhoz és esztétikus faciás anyagokhoz teszi.
Csevegj most

Termék részletek

Korróziógátló SPA-H acéllemez


A korróziógátló SPA-H acéllemez egy időjárásálló acél, amelyet réz, króm és nikkel ötvözetekből állítanak elő. Ezenkívül a Corten A foszfort is tartalmaz, amely az anyagot a gázégető alkalmazásokhoz és az esztétikai faciaszokhoz jobban illeszti. Az anyagot nem ajánlott nagy teherbírású alkalmazásoknál - ebben az esetben a Corten B vagy az S355J2W-t figyelembe kell venni.

Az anyag felső rétege légköri elemekkel reagál, hogy rozsdás színű védőréteget képezzen, amely nemcsak az acél gyakorlatilag karbantartását teszi lehetővé, hanem kellemes és következetes kivitelezést is biztosít.


Méret:
Vastagság: 0,6-100 mm

Szélesség: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy igény szerint

Felület: Tisztítás, finiser, robbantás és festés az ügyfél igényei szerint

Tulajdonságok:

A Corten acél az időjárásálló acél, ez az anyag korrózióálló acél,

Csomagolás:
Export-tenger méltó csomagolás minden köteghez kötött és védett


Alkalmazás:
Széles körben használják a különböző építészeti és mérnöki struktúrák, mint például
1.) fémszerkezetek, mint épületek, hidak, hajók;
2.) átviteli torony, reakciótorony;
3.) szállítóeszközök emelése;
4.) ipari kemence; kazánok


Ha elégedettek vagyunk a korrózióvédő acéllemezzel, szíveskedjen megrendelni velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: korróziógátló spa-h acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like