Korróziógátló mállás lemez SPA-H Corten acél

Korróziógátló mállás lemez SPA-H Corten acél

Mely ágazatokban kihasználni SPA-H? Miatt a jellegzetes design Corten fém gyakran használják a modern építészet és a mintázatról. A hagyományos, mégis modern megjelenés corten acél panelek alkalmas arra, hogy építészeti készülék, különösen a burkolat és a homlokzatok. Azonban ez is látható a táj...
Csevegj most

Termék részletek

Mely ágazatokban kihasználni SPA-H?

Miatt a jellegzetes design Corten fém gyakran használják a modern építészet és a mintázatról. A hagyományos, mégis modern megjelenés corten acél panelek alkalmas arra, hogy építészeti készülék, különösen a burkolat és a homlokzatok. Azonban ez is látható a táj tervezése és vállalkozó ügyfelek.

Híres épületek készült mag tartalmaz a courtyard színházban, Stratford, valamint a Leeds Broadcasting torony Beckett Leeds Egyetem 10 acél. A lenyűgöző 70 méter magas torony tervezte 2009-ben díjnyertes Feilden Clegg Bradley a fogadó a karok, a művészet, a környezet és a technológia.


cc


steel category

Ha-a ' megelégedett-val a mállás korróziógátló lemez spa-h corten acél, üdvözli a rendeléseiket, velünk. Mint az egyik legjobb Corten acél gyártóinak és szállítóinak Kínában van tömeges hot értékesítés termékek raktáron választott. A részletes kémiai összetétele és a szabad mintát lépjen kapcsolatba a gyár most. Versenyképes áron és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: Korróziógátló mállás lemez spa-h corten acél, Kína, gyári, szállítók, gyártók, Ár, tömeges, stock, a kémiai összetétele, a forró-eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like