Astm A242 A588 Corten Acéllemez

Astm A242 A588 Corten Acéllemez

Astm A242 A588 Corten acéllemez A Henan Gnee Steel Co., Ltd. (GNEE) az ANGANG GROUP társult vállalata, amely egy nagy állami tulajdonú vas- és acélcsoport, Henan tartományban, Kínában. GNEE szakosodott gyártása és szállítása nagy mennyiségű varrat nélküli acélcsövek és Szállítási-épület ...
Csevegj most

Termék részletek

Astm A242 A588 Corten acéllemez


Henan Gnee Steel Co., Ltd. (GNEE) a kapcsolt vállalat ANGANG GROUP, akik egy nagy állami tulajdonú vas és acél csoport található Henan, Kína.


A GNEE szakosodott nagy mennyiségű varrat nélküli acélcsövek és hajóépítő lemezek gyártásával és ellátásával foglalkozik. Az acélok és tekercsek, lemezek, szerszámacélok, acélcsövek és egyéb acéltermékek kiváló minőségű acélból állnak, garantált Grade A minőség, kiváló teljesítmény és versenyképes árak.Méret:
Vastagság: 0,6-100 mm

Szélesség: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy igény szerint

Felület: Tisztítás, finiser, robbantás és festés az ügyfél igényei szerint

Ha elégedett a mi astm a242 a588 corten acéllemezével, üdvözöljük, hogy rendeléseket rendelhet velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: asztm a242 a588 corten acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like