ASTM A242 Type1 Corten acéllemez

ASTM A242 Type1 Corten acéllemez

ASTM A242 Type1 Corten Acél Panel Meghatározás Az időjárás azt jelenti, hogy vegyi összetételeik miatt a COR-TEN A és a COR-TEN B acélok védettek, nagyobb ellenállást mutatnak a légköri korrózióval szemben a nem ötvözött acélokhoz képest. Ez azért van, mert védőréteget képez ...
Csevegj most

Termék részletek

ASTM A242 Type1 Corten Acéllemez


Meghatározás
Az időjárás azt jelenti, hogy a COR-TEN A és a COR-TEN B acélok kémiai összetétele miatt, védelem nélkül alkalmazva, fokozott ellenállást mutat a légköri korrózióval szemben a nem ötvözött acélokhoz képest. Ez azért van, mert a felszínén védő réteget képez az időjárás hatása alatt.


Méret:
Vastagság: 0,6-100 mm

Szélesség: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy igény szerint

Felület: Tisztítás, finiser, robbantás és festés az ügyfél igényei szerintAlkalmazások
Az acélt különféle hegesztett, csavaros és szegecselt szerkezetekhez használják, pl. Acél vázszerkezetek, hidak, tartályok és konténerek, kipufogórendszerek, járművek és berendezések szerkezetei.
Ennek az acélnak a védelem nélküli állapotban történő használatára vonatkozó alapelveket az EN 10025-5 és a DASt 007 szabály írja le.

Ha elégedett vagy az astm a242 típusú 1 corten acéllemezzel, várjuk, hogy megrendelhessünk velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: asztm a242 type1 corten acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like