ASTM A242 időjárásálló acéllemez

ASTM A242 időjárásálló acéllemez

Miért érdemes használni a Corten Steel-t a Gnee Steel Group-től? Nagy szilárdság / tömeg arány. Ezáltal a tervező képes csökkenteni a költségeket a könnyebb szakaszok segítségével a projekt számára. Kiváló korrózióállóság a rendszeres szénacélnál. Lehetővé teszi, hogy az időjárásálló acél természetesen megfeleljen a ...
Csevegj most

Termék részletek

Miért érdemes használni a Corten Steel-t a Gnee Steel Group-től?

Nagy szilárdság / tömeg arány. Ezáltal a tervező képes csökkenteni a költségeket a könnyebb szakaszok segítségével a projekt számára.


Kiváló korrózióállóság a rendszeres szénacélnál. Lehetővé teszi, hogy az időjárásálló acél természetesen megfeleljen a környezetnek.


A karbantartási költségek csökkentése. Mivel a Corten-t nem kell rendszeres karbantartási programban festeni, a projekt életciklus költsége sokkal kisebb, mint egy festett acélprojekt. Továbbá, a korte hosszabb élettartammal járhat, ha az elemekkel való érintkezés tényező lesz.


Corten vagy öntapadó acél felhasználható olyan környezeti szempontból érzékeny területeken, ahol az ólom festék problémákat okozhat a vadon élő állatok számára.


A Corten vagy az öntisztuló acél a művészek kedvence, akik fémeket kerestek a szobrok és szökőkút kültéri környezetéhez.

Előnyök

Az időjárásálló acélnak számos előnye van az enyhe acélnál az olyan szerkezeteknél, amelyek kívül esnek és az elemek kitéve vannak.


Környezet - természetes barna, amely a környező környezetbe keveredik.


Erőssége - a megnövekedett erő lehetővé teszi a súlycsökkentést vagy az enyhe szénacélt.


Költségtakarékosság - megtakarítja az acél kezdetben festésének vagy bevonásának költségeit és az azt követő karbantartási költségeket annak élettartama alatt. Kevesebb, mint az enyhe acél, amelyet bevonták.


Védelem - saját védőbevonatot fejleszt ki, amely lassítja a korrózió mértékét.


Megjelenés - időjárásálló acélok változnak és javulnak az életkorral, így nagy hatást gyakorolnak a felszínre.


A Corten Steel gyakori alkalmazása:

Gyalogos hidak

létrák

Fénypólusok

Jelölje meg a lengyelek

szobrok

Blower dobozok


A Corten a leggyakrabban használt acél méretei és alakjai:

Négyszögletes és négyszögletes cső

Acélcső és kerek cső

Tányér

Angles

Csatornák

gerendák

Lapos, négyzet és kerek bárok


Kémiai összetétel:

Elem

ASTM A242 TÍPUS -1

Szén, Max

0.15

Mangán

1.00

Foszfor

0.15

Kén, max

0,05

Szilícium

0,25-0,40

Nikkel, max

-

Króm

-

Molibdén, max

-

Réz

0,20 perc

Vanádium

-

Aluminimum

-


Ha elégedett az astm a242 időjárásálló acéllemezével, szívesen állunk rendelésre. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: asztm a242 időjárásálló acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet