ASTM A588 Corten Steel GR.A hidegen hengerelt lemezek

ASTM A588 Corten Steel GR.A hidegen hengerelt lemezek

ASTM A588 Corten Steel GR.A hidegen hengerelt lemezek
Csevegj most

Termék részletek

Számos építész úgy döntött, dolgozik a Weathering acéllal - akár építészeti acéllemezekkel, építészeti acél tetőfedéssel vagy Cor-Ten acélcsövekkel - egyedülálló tervezési tulajdonságai miatt.


A hagyományos acéltól eltérően az időjárásálló építészeti acélnak matt felülete van, ami csökkenti a tipikus fém visszaverődést. A különféle bronzszerű megjelenést, amely idővel változik, mint a felszíni életkor, a helyszín időjárási és éghajlati viszonyai. Ez az oxidációs folyamat biztosítja, hogy minden projekt egyedülálló.

termékleírás

Az A588 acéllemez egy korrózióálló acél nagy szilárdságú alacsonyan ötvözött (HSLA) szerkezeti acéllemez, amely kiválóan alkalmas hegesztésre, szegecselésre vagy csavarozásra az építési alkalmazásokban, elsősorban hegesztett hidak és épületek esetén, ahol a súlymegtakarítás vagy a tartósság növelése fontos. Ha az atmoszférát megfelelően ki vannak téve, az A588 sokféle alkalmazásra alkalmas csupasz vagy festetlen állapotban.

Az A588 egy nagy szilárdságú alacsonyan ötvözött acéllemez, amelyet strukturális alkalmazásokban használnak, mint például hidak és épületek. Előnye az A57250-nél az "időjárási" képesség, amely légköri korrózióállóságot és végül hosszabb élettartamot biztosít olyan alkalmazásokban, ahol az elemek kitettsége tényező. Ezeket az anyagokat általában A588 Gr A & B lemezként és 606 lapban állítjuk be.


Fokozat

C

Mn

Cr

Si

N

Su

Cu

ph

Ni

ASTM A588 GR.A

0,19 Max

0,8-1,25

0,4-0,65

0,3-0,65

0,01

0,04

0,25-0,4

0,05

0,05


Ha elégedett a mi astm a588 corten acél gr.a hidegen hengerelt lemezek, szívesen rendeléseket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: asztm a588 corten acél gr.a hidegen hengerelt lemezek, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet