ASTM A588 Gr.ABC Corten acéllemez

ASTM A588 Gr.ABC Corten acéllemez

ASTM A588 Gr.ABC Corten acéllemez Az időjárásálló acéllemez az időjárásálló acél, amely jobban illeszkedik a nehéz és teherhordó szerkezetekhez. A Corten A nagyolvasztásos billenő öntvényekből készül, és egy folyamatos malomban hengerelve, kisebb vastagságú és négy nagy malom ...
Csevegj most

Termék részletek

ASTM A588 Gr.ABC Corten acéllemez


Az időjárásálló acéllemez az időjárásálló acél, amely jobban megfelel a nehéz és teherhordó szerkezeteknek. A Corten A nagyolvasztó kazettás öntvényekből készül, és egy folyamatos malomban forró hengerlésben, kisebb vastagságban és négy nagy malomban mások számára. A finom minőségű ausztenites minőségű acél és a speciális ötvözetek hozzáadásával készült acéllemez tisztasága kiváló mechanikai jellemzőkkel rendelkezik még magas hőmérsékleteken és öntovábbító tulajdonságaik esetén is, amikor városi légkörben jelen van a korróziógátló szerek. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy ez az acél a korróziónak hosszabb ideig szembeforduljon a közös acélhoz képest, még akkor is, ha nem festett.

Forró formázás: Normál esetben 800 ° C és 1050 ° C közötti hőmérséklet-tartományban hajtható végre. Ha különböző hőmérsékleten van szükség, célszerű normalizálni a kezelést.


Mechanikai tulajdonságok időjárásálló acélhoz:

Fokozat

Minimális hozampont (ReH Mpa)

Szakítószilárdság Rm Mpa

Minimális nyúlás
A (Lo = 5,65 √So)%

COR-TEN A

355

470-630

20

Fokozat

Anyagvastagság mm

Minimális hozampont (ReH Mpa)

Szakítószilárdság Rm Mpa

Minimális nyúlás
A (Lo = 5,65 √So)%

COR-TEN B

≤16

355

470-630

20
Ha elégedett az astm a588 gr.abc corten acéllemezével, üdvözöljük, hogy rendeléseket rendelhet velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: asztm a588 gr.abc corten acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like