ASTM A588 GR.A Corten acéllemezek

ASTM A588 GR.A Corten acéllemezek

ASTM A588 GR.A Corten acéllemezek Környezetbarát acél
Csevegj most

Termék részletek

Környezetbarát acél


Az A588 időjárási acélok környezeti lábnyoma sokkal kisebb, mint a hagyományos acélok.

A környező területek szennyeződésének és szennyeződésének a festése és eltávolítása (előfestés) okozta teljes mértékben elkerülhető, ha a híd festetlen marad. Az A588 időjárási acélok szintén 100% -ban újrahasznosíthatók, ami kulcsfontosságú értékesítési pont sok nagyszabású infrastrukturális projektben ma.

Az időjárási acélok felhasználhatók a fa pótlására is, ebben az esetben elkerülhető a káros impregnálószerek használata.


TORONY

Ha csak Gustave várta az Weathering acélt


1889-ben még a világ egyik ikonikus szerkezetén - az Eiffel-toronnyal - befejeződött az építkezés. 324 méteres magasságban és 7300 tonnás súlyban építészeti és mérnöki remekmű volt. Gustave Eiffel által választott anyag kovácsolt acél. De mi lett volna, ha az Eiffel-torony időjárási acélból készülne?

Nos, ha nem festették volna, akkor 8,6 tonna festéket takaríthattak meg egy év alatt, és az ehhez szükséges összes emberórát. Ez eddig elképesztő 1092 tonna festék. Nagyon sok a festék, ha a rozsda tökéletesen működik.


Hot Tags: astm a588 gr.a corten acéllemezek, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet