ASTM A871 ötvözött acéllemez

ASTM A871 ötvözött acéllemez

ASTM A871 ötvözetből készült acéllemez Ez a specifikáció nagy szilárdságú alacsonyan ötvözött acéllemezeket foglal magában, amelyeket csőszerkezetekben és oszlopokban vagy más alkalmas alkalmazásokban való használatra szántak. Két 60, illetve 65 fokozatú hengerelt, normalizált vagy leállítható és temperált állapotban lehet a megadott ...
Csevegj most

Termék részletek

ASTM A871 ötvözött acéllemez


Ez a specifikáció magában foglalja a nagy szilárdságú alacsonyan ötvözött acéllemezeket, amelyeket csőszerkezetekben és oszlopokban vagy egyéb alkalmas alkalmazásokban való használatra szánnak. Két, 60 és 65 fokozatú, hengerelt, normálizált vagy leállítható, valamint a szükséges mechanikai követelményeknek megfelelő edzéssel ellátott.


Az acél atmoszférikus korrózióállósága a legtöbb környezetben lényegesen jobb, mint a rézeladással vagy anélkül kialakuló szénszálas szerkezeti acéloké (lásd 1. megjegyzés). Ha az atmoszférát megfelelően ki vannak téve, ezt az acélt sok alkalmazáshoz csupasz (festetlen) használhatja.


Méret:
Vastagság: 0,6-100 mm

Szélesség: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy igény szerint

Felület: Tisztítás, finiser, robbantás és festés az ügyfél igényei szerint

Jellegzetes:
1). A szín lehet cor-ten (időjárásálló), horganyzott (nem festett), fekete, barna, fehér, zöld ....
testreszabott szín
2). Más minták, stílus és méretek testreszabhatók

Alkalmazás:
Széles körben használják a különböző építészeti és mérnöki struktúrákban, mint például
1.) fémszerkezetek, mint épületek, hidak, hajók;
2.) átviteli torony, reakciótorony;
3.) szállítóeszközök emelése;
4.) ipari kemence; kazánok
5.) konténer keret, raktári áru polcok, stb
Ha elégedett a mi astm a871 ötvözött acéllemezével, üdvözöljük, hogy rendeléseket rendelhet velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: asztm a871 ötvözött acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like