Légköri ellenállási szerkezet Steel SPA-H

Légköri ellenállási szerkezet Steel SPA-H

Hogyan készül a Corten Steel? A Corten-ből készült lemezeket és lemezeket lényegében bármilyen más fémlemezhez hasonlóan gyártják, amely szabványos malmok segítségével forró vagy hidegen hengerelhető. Míg a gyártási folyamatokat közös acéltermékekkel osztják meg, a korte kémiai összetétele jelentősen eltér. A ...
Csevegj most

Termék részletek

cc mp

Hogyan készül a Corten Steel?

A Corten-ből készült lemezeket és lemezeket lényegében bármilyen más fémlemezhez hasonlóan gyártják, amely szabványos malmok segítségével forró vagy hidegen hengerelhető. Míg a gyártási folyamatokat közös acéltermékekkel osztják meg, a korte kémiai összetétele jelentősen eltér.


A Corten belül az ötvözőelemek speciális koncentrációja és eloszlása egyedi képességet teremt a rozsdásodáshoz. A rozsda az igazán egyedi, narancssárga-barna esztétikának is az oka, amely körülbelül egy évtized után kibontakozik, és a környező atmoszférába kerül. Ezért a címke időjárásálló acél.


A rozsda réteg nem csak vonzó a tervezés (szín és textúra), hanem egy védő funkciót (akadályozza a korróziót). A védőoxidréteg a felületet tömíti, és még akkor is, ha széttöredezett vagy megsérült, a Corten képes felújítani magát, mivel az új védőréteg réteg azonnal elkezdődik, és az elemek további kitéve. Ez a körülmény folyamatos védelmet biztosít a változatos megjelenéssel: A rozsda-felület reaktív, ezért egyetlen lap sem ugyanolyan. Ehelyett az egyes lapok egyedülálló kidolgozást alakítanak ki az idő múlásával. A rozsda által okozott további mellékhatás nagyon alacsony szolár-visszaverő képesség.


A Cor-ten ezért nagyon alacsony a karbantartásnál, és különösen hosszú élettartamú, így vonzó anyagként működik együtt. Bár drágább a közös acéltermékekhez képest, az a tény, hogy a Corten acéllemezek nem igénylik festést, csökkenti a költségeket.

Ha elégedettek vagyunk a légköri ellenállóképességű acélfürdővel, szívesen várjuk megrendeléseinket. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: légköri ellenálló szerkezet acél spa-h, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like