Épület építés A242 acél lemez

Épület építés A242 acél lemez

Épület építés A242 acél lemez Corten acél, is hívott időjárásálló acélból vagy a légköri korrózióálló acél, ismeretes, mint egy olcsó és nagyon hatékony anyag. Corten acél minősíthető, hogy egy "self - védelme" acél a "patinás", amelynek eredményeként a védő...
Csevegj most

Termék részletek

Épület építés A242 acél lemez


Corten acél, más néven Időjárás ellenálló acél vagy légköri korróziónak ellenálló acél, ismert, mint egy olcsó és nagyon hatékony anyag.

 

Corten acél minősíthető, hogy egy "self - védelme" acél a "patinás"amely eredmények védő felületi oxidáció és karrierjük során való érintkezésük; Az oxid réteg, amely ad az acél jellegzetes megjelenése, és növeli a időjárásálló képességeit, mint a normál acél, is a jobb korrózió teljesítmény vezethet jobb állásidőt.


A242 Type1 acél Leírás

A242 Type1 acél osztály a melegen hengerelt termékek műszaki szállítási feltételek mellett a jobb légköri korróziónak ellenálló szerkezeti acélok. A fő ötvözőelemet nikkel króm és réz, foszfor hozzáadott melyik ad kiváló önálló megvéd minőségű. Mint az acél reakcióba elemek a légkörben, az anyag alkot egy réteg rozsda idővel, amely lényegében védi az acél korróziós.

A242 Type1 acél, az azonos évfolyamon, mint S355J2WP (1.8946) acél EN 10025-5: 2004 szabvány és UNI szabványos, és a E36WA4 FE510D1K1 acél acél NFA 35-502-szabvány.

 

A242 Type1 acél szállítási állapot

Melegen hengerelt, hideg hengerelt, Normalized, Quenched, beállitás, termikus mechanikus ellenőrző folyamat (TMCP), Elektrosalakos Kemencei műszaki, HIC teszt.

 

A242 Type1 acél alkalmazása

Standard ASTM korrózióálló acél lemez A242 Type1 elsősorban az acél tartály.

Ezenkívül A242 Type1 acél jobb légköri korróziónak ellenálló számos alkalmazások: építészet, kéményei, gyártás, teherkocsik, silók, oszlopok és hidak.

A242 Type1 acél ötvözve, króm és réz biztosítása a rozsda, amely egyidejűleg teszi vonzó megjelenést szilárdan tapadó védő réteg kialakulását.


Ha-a ' megelégedett-val épület építési a242 acél lemez, üdvözli a rendeléseiket, velünk. Mint az egyik legjobb Corten acél gyártóinak és szállítóinak Kínában van tömeges hot értékesítés termékek raktáron választott. A részletes kémiai összetétele és a szabad mintát lépjen kapcsolatba a gyár most. Versenyképes áron és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: épület építés a242 acél lemez, Kína, gyári, szállítók, gyártók, Ár, tömeges, stock, a kémiai összetétele, a forró-eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like