Színes A242 Corten acéllemez

Színes A242 Corten acéllemez

Szín A242 Corten acéllemez Corten acél, amelyet időjárásálló acélnak vagy atmoszférikus korrózióálló acélnak is neveznek, alacsony költségű és rendkívül hatékony anyagként ismert. A Corten acél "önvédő" acélnak minősül a "patina" számára, amely a védőfelület ...
Csevegj most

Termék részletek

Színes A242 Corten acéllemez


Corten acél, amelyet időjárásálló acélnak vagy atmoszférikus korrózióálló acélnak is neveznek, alacsony költségű és rendkívül hatékony anyagként ismert.

A Corten acél az "önvédő" acél "patina" minősítésének minősül, amely a védőfelület oxidációjának eredménye, és a légkörbe való expozíció során fejlődik ki; Az oxidréteg, amely az acél megkülönböztető megjelenését biztosítja, és a szabványos acélokhoz képest fokozza az időjárásálló képességeket, a korrózió javulása is javíthatja az élettartamot.

Jellegzetes:

1). A szín lehet cor-ten (időjárásálló), horganyzott (nem festett), fekete, barna, fehér, zöld ....
testreszabott szín
2). Más minták, stílus és méretek testreszabhatók.


A242 típusú acél Leírás

A242 A Type1 acél minőségű termikus acélok melegen hengerelt termékei a technikai szállítási feltételek mellett jobb légköri korrózióállósággal rendelkeznek. A fő ötvözőelemek a króm-nikkel és a hozzáadott foszfort tartalmazó réz, amely kiváló önvédelmi tulajdonságokat nyújt. Ahogy az acél reagál a légkörben lévő elemekkel, az anyag egy rozsdás réteget képez, amely lényegében megvédi az acélt a korróziótól.

Az A242 típusú acél az EN 10025-5: 2004 szabvány szerinti S355J2WP (1.8946) acél és az UNI szabvány szerinti FE510D1K1 acél, valamint az NFA 35-502 szabvány szerinti E36WA4 acél.

A242 Type1 Steel Delivery állapot

Melegen hengerelt, hidegen hengerelt, normalizált, lefojtott, hőre keményedő, termikus mechanikus vezérlési folyamat (TMCP), elektrosztatikus préselési technika, HIC teszt.

A242 Type1 acél alkalmazás

Az A242 típusú korrózióálló acéllemez az ASTM szabvány szerint elsősorban konténeracélhoz használható.

Továbbá az A242 Type1 acél jobb légköri korrózióállósággal rendelkezik, széles körben alkalmazható: építészet, dohányzatok, gyártás, teherkocsik, silók, oszlopok és hidak.

Az A242 típusú acélötvözet rézzel és krómmal biztosítja a rozsda szilárdan tapadt védőréteget, amely egyidejűleg vonzó megjelenést tesz lehetővé.


Ha elégedett vagy a színes a242 kortizol acéllemezzel, szívesen állunk megrendelésre velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: színes a242 corten acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet