Corten A / B acél tekercs

Corten A / B acél tekercs

Corten A / B acél tekercs Corten egy időjárásálló acél. Ez az anyag egy korrózióálló acél, amely a bevonatlan maradt külső réteg patina alakul ki. Ez a patina megvédi az acélt a további korróziótól. Ez egy nagy szilárdságú acélötvözet, és ott alkalmazzák, ahol nagyobb szilárdság és hosszabb élettartam ...
Csevegj most

Termék részletek

Corten A / B acél tekercs


A Corten időjárásálló acél. Ez az anyag egy korrózióálló acél, amely a bevonatlan maradt külső réteg patina alakul ki. Ez a patina megvédi az acélt a további korróziótól. Ez egy nagy szilárdságú acélötvözet, és ott alkalmazzák, ahol nagyobb szilárdságot és hosszabb élettartamú anyagot kívánunk. Különösen olyan esetekben, amikor nem kezelt ötvözeteket kívánunk.


Méret:
Vastagság: 0,6-100 mm

Szélesség: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy igény szerint

Felület: Tisztítás, finiser, robbantás és festés az ügyfél igényei szerintA megfelelő egyenértékű ASTM specifikációk az A588GR A / B / K SPA-H 09CuPCrNi-A S355JOW / S355JOWP Q355GNH 09CrCuSb , melyeket a Central Steel Service különféle termékekben szállít, beleértve a lapokat, tekercseket, lemezeket, acéllemezeket, szögeket, csatornákat, csöveket és csöveket .


Ha elégedett a mi corten a / b acél tekercsével, üdvözöljük megrendeléseinket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: corten a / b acél tekercs, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like