Corten A Corten acél

Corten A Corten acél

corten AB acéllemez corten acél / kg időjárási lemez corten AB acéllemez Időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korróziógátló tulajdonságai sok alkalmazásnál jobbak, mint a többi szerkezeti acélé. Az acél önvédő: a rozsdaréteg az ...
Csevegj most

Termék részletek

Corten A Corten acél

corten AB acéllemez corten acél ára kilogrammonként

időjárási lemez corten AB acél lemez

Időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korróziógátló tulajdonságai sok alkalmazásnál jobbak, mint a többi szerkezeti acélé. Az acél önvédő: a felületen lévő rozsdaréteg szoros oxidréteggé válik, amely lelassítja a korrózió kialakulását. Az acél gazdaságos, hosszú élettartamú és teljesen újrahasznosítható anyag.


Termék alkalmazása

1., kültéri szobrok

Az időjárásálló acélt népszerûen használják a kültéri szobrokban a rusztikus antik megjelenés miatt. Példa erre a Chicago Chicago-i Picasso-szobor, amely a chicagói Daley Center Courthouse plazájában áll, és amely szintén hőálló acélból készül. További példák között szerepel Richard Serra számos alkotása; az "Alamo" szobor Manhattanben, New York; a Barclays Center, Brooklyn, New York; Észak angyala, Gateshead; és a műsorszóró torony a Leeds Beckett Egyetemen.


2., híd és más nagy szerkezeti elemek

Ezenkívül hídban és más nagyméretű szerkezeti alkalmazásokban is felhasználják, például az New River Gorge Bridge-ben, a Newburgh – Beacon Bridge második szakaszában (1980), valamint az Ausztrál Kortárs Művészeti Központ (ACCA) és a MONA létrehozásában.


3., tengeri szállítás

Nagyon széles körben használják a tengeri szállításban, az intermodális konténerek építésében, valamint a látható lap rakásában a londoni M25-ös autópálya nemrégiben kibővített szakaszai mentén.


4., építészeti

Az időjárásálló acél első felhasználása építészeti alkalmazásokhoz a John Deere világszékhelye volt, Moline, Illinois. Az épületet Eero Saarinen építész tervezte és 1964-ben fejezték be. Az Odense Egyetem főépületei, amelyeket Knud Holscher és Jørgen Vesterholt terveztek és építettek 1971–1976, időjárásálló acélból vannak burkolva, és Rustenborg (dánul „rozsdás” becenévvel szerepelnek). erőd"). 1977-ben Robert Indiana elkészítette az időjárási acélból készült Szerelem szobor héber változatát az ahava négybetűs szó felhasználásával az Israel Museum Jeruzsálemben található Israel Museum Art Garden-ben. Dániában az elektromos vasutakon a felsővezeték támasztására szolgáló összes oszlop esztétikai okokból időjárási acélból készül.
Hot Tags: Corten A Corten Steel, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like