Corten A acél Corten acél szegély

Corten A acél Corten acél szegély

Kiváló minőségű Corten acél Corten acél szegély tereprendezéshez Az időjárásálló acélt, amely corten acélnak is nevezik, széles körben használják kerti képernyőkben, hidakban, konténerekben, homlokzatokban, útburkolatban és szobrokban, hosszú élettartamával, alacsony karbantartási költségeivel és művészi patinájával. Corten acéllemez (vörös függöny ...
Csevegj most

Termék részletek

Kiváló minőségű Corten Acél Corten acél szél a tájrendezéshez

Az időjárásálló acél, amelyet corten acélnak is neveznek, széles körben használják kerti képernyőkben, hidakban, konténerekben, homlokzatokban, útburkolatokban és szobrokban, hosszú élettartamával, alacsony karbantartási költségeivel és művészi patinájával.

A Corten acéllemez (vörös függönyfalú acéllemez, fekvő acéllemez, faragott acéllemez) a közönséges acél és rozsdamentes acél olcsó ötvözött acél sorozat között helyezkedik el; A kültéri corten acél dekoráció új technológiát alkalmaz a fenntartható fejlődés és az innováció szempontjából, és a világ vezető acéltechnikájává válik.

Anyag

Corten acél

Feldolgozás

Lézervágás, hajlítás, lyukasztás és hegesztés.

Minőség

Fogadja el a harmadik rész vizsgálatát

Bizonyítvány

ISO, CE, BV.

Legjobb Corten acél

Az időjárási acél (corten acél) előnyei a rugalmasság, öntés, vágás, hegesztés, hőálló és kopásállóság. Időjárási abszorpciója 5-8-szor a szénacél, és a festék-eltérés a szénacél 1,5-10-szerese.


Hot Tags: corten acél corten acél szegély, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet