Corten A acéllemez

Corten A acéllemez

Corten Acél lemez
Csevegj most

Termék részletek

Corten A acéllemez

Corten A CorTen acéllemez egy acélötvözetnek a kereskedelmi neve, amelyet eredetileg az United States Steel gyártott.

A Corten időjárásálló acél. Ez az anyag egy korrózióálló acél, amely bevonat nélkül marad, és egy külső réteg patinát képez. Ez a patina védi az acélt a további korrózió ellen. Nagy szilárdságú acélötvözet, és ott használják, ahol nagyobb szilárdságú és hosszabb életciklusú anyagokra van szükség. Különösen olyan helyzetekben, ahol kezeletlen ötvözetekre van szükség. Váltva Cor 10-ként írják le.


Ahogy a Cor-Ten egyre népszerűbbé vált az évek során, más gyárak saját légköri korrózióálló acélok fejlesztését kezdték el. Az ASTM belépett és létrehozta azt, amelyet a legtöbb alkalmazásban a Cor-Ten®-rel egyenértékű specifikációnak tekintnek.


Az alkalmazandó egyenértékű ASTM előírások az ASTM A588, A242, A606-4, A847 és A709-50W, amelyeket a Központi Acélszolgáltatás különféle termékekben szállít, beleértve a lemezt, tekercset, lemezt, acéllapokat, szögeket, csatornákat, csöveket.

Conten acéllemez Corten A acéllemez

Hot Tags: corten acéllemez, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like