Corten GR.A ASTM A588 Melegen hengerelt acéllemez készletező

Corten GR.A ASTM A588 Melegen hengerelt acéllemez készletező

Corten GR.A ASTM A588 Melegen hengerelt acéllemez készletező
Csevegj most

Termék részletek

ASTM A588 A fokozatú alkalmazás


Mezőgazdasági kocsik és vasúti kocsik gyártásához, hidak, vízvezetékek, rajongók, kémények építéséhez.
Tartályok, konténerek, hidak, vázszerkezetek, járművek stb. Építése hegesztett, csavarozott stb.


Az anyag saját védőréteget képez, amikor atmoszférikus elemek vannak kitéve. Lényegében a felső réteg korrodálja és védi az alatta lévő acélt. A természetes bevonat általában nem igényel bármilyen karbantartást, például festést, ami az anyagot rendkívül költséghatékony alternatívává teszi a többi szerkezeti acél számára.


Az A588 acéllemezt olyan termékekhez használják, amelyek az elemek hatásának vannak kitéve. Ezek tartalmazzák:

· Hideglemezek

· Gusset lemezek

· Teherautók

· Átviteli és telekommunikációs tornyok

· Ház és burkolatok


A588 Weathering Steel olyan korrózióálló acélok, amelyek költségeket takarítanak meg az első naptól. Ez teszi őket ideális híd anyagként.

A legtöbb acélszerkezettől eltérően az időjárásálló acélok nem igénylik a festést - ami jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket. És ha egy időjárásálló acélhíd vagy szerkezet festett, az újrafestés sokkal kevésbé szükséges, mint a hagyományos acél esetében.

ASTM A588 GR.A Weathering Resistant Steel Plates Exporter

Ha elégedett a corten gr.a astm a588 melegen hengerelt acéllemezzel, várjuk, hogy rendeljen velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: corten gr.a astm a588 melegen hengerelt acéllemezek készlet, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetételű, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet