Corten GR.A ASTM A588 Szerkezeti acéllemezek

Corten GR.A ASTM A588 Szerkezeti acéllemezek

Corten GR.A ASTM A588 Szerkezeti acéllemezek
Csevegj most

Termék részletek

Időjárásálló acél: Tájképes anyag

A szerkezet megjelenése fontos szempont az infrastrukturális projektekhez, különösen a nagyméretű struktúrákhoz, mint például a hidakhoz és tornyokhoz. Az Időjárásálló acélok patinái híresek a környezetük, különösen a vidék közegében. Lágyító hangként is működhetnek, ha beton vagy egyéb szerkezeti anyagokkal együtt alkalmazzák, amelyek önmagukban elkábíthatják magukat.

Fontos megjegyezni, hogy az időjárásálló acélok színe és szerkezete idővel és az éghajlati viszonyoktól függően változik.


Hot Selling Cor-ten A Hot Rolled Weathering Steel Plate


A rozsda megjelenés világi változásai

Az alkalmazás kezdeti szakaszában a Cor-Ten Steel sárgás megjelenést mutat. Ezt követõen a védõrobust színe fokozatosan változik barna színû, sötétbarna színû, 1-2 év után általános alkalmazási környezetben. Ezt követően a színezés nem mutat egyértelmű változást, kivéve talán egy mélyebb sötétbarna színt.


Kémiai összetétel :

Fokozat

C

Mn

Cr

Si

N

Su

Cu

ph

Ni

ASTM A588 GR.A

0,19 Max

0,8-1,25

0,4-0,65

0,3-0,65

0,01

0,04

0,25-0,4

0,05

0,05
Ha elégedett a corten gr.a astm a588 szerkezeti acéllemezekkel, szívesen állítson velünk megrendeléseket. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: corten gr.a asztm a588 szerkezeti acéllemezek, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like