Corten Acél ASTM A242 típusú lemez és lemez

Corten Acél ASTM A242 típusú lemez és lemez

Mi a különbség a Cor-Ten® és az A588, A242 és A606 Type 4 Cor-Ten ASTM korrózió ellenálló képességek között valójában a korrózióálló termékek márkaneve, amelyet az Egyesült Államok Steel fejlesztett ki. A Corten-t később engedélyezték, hogy más ...
Csevegj most

Termék részletek

Mi a különbség a "Cor-Ten®" és az ASTM A588, A242 és A606 típusú 4-es típusú korrózióállóság között

A Cor-Ten valójában egy márkanév az Egyesült Államok Steel által kifejlesztett korrózióálló termékek számára. A Corten-t később engedélyezték más acélgyártók által gyártott termékekre.


Alapvetően két fajta Cor-Ten van, amelyek a legelterjedtebbek, a Cor-Ten A és a Cor-Ten B. A Cor-Ten összehasonlítása az ASTM fokozatokhoz laza kifejezésre jut, mivel a Cor-Ten A egyenértékű az ASTM A242 és a Cor- Tíz B egyenértékű az ASTM A588 A. osztályúakkal. A Cor-Ten A és B mindkettő megfelel és / vagy meghaladja az ASTM A606 4. típus követelményeit.


1997 novemberében az ASTM módosította és javította a korrózióálló specifikációkat azáltal, hogy hangsúlyozta a "légköri korrózióindexet", amely kiszámítható a különböző fokozatok és hőálló rétegek korrózióálló acélainak relatív hasznos élettartamának összehasonlításához. Azt is megkövetelte, hogy minden ASTM osztály megfeleljen a minimális légköri korrózióindexnek, amely 6,0-ra növelte az időjárásálló acélok minőségét. A Cor-Ten termékek általában névleges légköri korróziós indexet tartalmaznak.


Mechanikai tulajdonságok A242:

Szakítószilárdság: 70 ksi min (3/4 és alatti), 67 ksi min (3 / 4-1,5) 63 ksi min (1,5-4 fölött)

Hozam: 50 ksi min (3/4 és alatti), 46 ksi min (3 / 4-1,5) 42 ksi min (több mint 1,5-4)

Nyúlás: 16% min 8 "19% percben 2" (24 "szélességnél nagyobb lemez esetén)


Ha elégedett a mi corte acél astm a242 típusú 1 lemez és lap, szívesen rendeléseket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: corten acél asztm a242 típusú 1 lemez és lemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like