GR.A ASTM A588 Szerkezeti Acéllemez Szállítók

GR.A ASTM A588 Szerkezeti Acéllemez Szállítók

GR.A ASTM A588 Szerkezeti Acéllemez Szállítók
Csevegj most

Termék részletek

Bevezetés


Az ASTM A588 A fokozatú korrózióálló acél olyan időjárásálló acél, amelyet pontosabban "légköri korrózióálló acélnak" nevezhetünk.


Ez egy réz króm ötvözött acél - ez az ötvözet nagyobb ellenállást mutat a légköri időjárás ellen, mint más ötvözetlen acélok. Kémiai összetétele elősegíti a rozsda tapadásgátló réteg korai kialakulását, amikor az elemek ki vannak téve.


A szükséges ASTM G101 korrózióállósági indexnek ≥ 6,0-nak kell lennie. A hegesztett hidak és épületek tipikus alkalmazásán túlmenően a specifikáció az utasszállító sínautókban is szokásos.


CC


Ha elégedettek vagyunk a gr.a astm a588 szerkezeti acéllemez szállítóival, szívesen rendelünk velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: gr.a astm a588 szerkezeti acéllemez beszállítók, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like