Kiváló minőségű A242 típusú weathering Corten acéllemezek

Kiváló minőségű A242 típusú weathering Corten acéllemezek

ASTM A242 Az ASTM A242 specifikáció a nagy szilárdságú, alacsony olvadáspontú acélszerkezetre vonatkozó szabvány specifikáció a szerkezeti tagok számára, ahol a súlycsökkentés és a légköri korrózióállóság fontos. A mechanikai tulajdonságokra vonatkozó követelményeket a terméktípus (lemezek és ...
Csevegj most

Termék részletek

ASTM A242

Az ASTM A242 specifikáció a nagy szilárdságú, alacsony olvadáspontú acélszerkezetre vonatkozó szabvány specifikáció a strukturális tagok számára, ahol a súlymegtakarítás és a légköri korrózióállóság fontos. A mechanikai tulajdonságokra vonatkozó követelményeket terméktípus (lemezek, rudak és szerkezeti formák) és vastagsága határozza meg. A szükséges ASTM G101 korrózióállósági indexnek ≥ 6,0-nak kell lennie.

Az ASTM A242 acél nagyszilárdságú, alacsonyan ötvözött szerkezeti acél ASTM specifikáció, amely jobb légköri korrózióállósággal rendelkezik. Ez a specifikáció általában 0,5 mm vastagságú acéllemezekre vonatkozik.
Az A242 légköri korrózióállósága lényegesen jobb, mint a szénacélok, például A36 és A572-50, réz hozzáadásával vagy anélkül. Ha az atmoszférának megfelelõen ki van téve, az A242 számos esetben alkalmazható a festetlen állapotban. Az ASTM 242 egy időjárásálló acél, amely természetes rozsda-patinát fejleszt ki, amely megvédi az acélt az expozíciótól.

Az ASTM A242 50-es minimális szilárdsággal és 70 mm-es minimális szakítószilárdsággal rendelkezik.


Kémiai összetétel

Minőség / Anyag

Elemösszetétel

(Max-A, Min-I)

A242

C

A: 0,12

Mn

A: 1,0

Si

A: 0,75

P

0,06-0,15

S

0.03

V

-

Cu

0,25-0,55

Cr

0,30-1,25

Ni

-


Ha elégedettek vagyunk a kiváló minőségű a242 típusú időjárásálló corten acéllemezekkel, szíveskedjen megrendelni velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: kiváló minőségű a242 típusú weathering corten acéllemezek, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like