Nagy szilárdságú SPA-H acéllemez

Nagy szilárdságú SPA-H acéllemez

Nagy szilárdságú SPA-H acéllemez Méret: Vastagság: 0,6-100 mm Szélesség: 30-4000 mm Hossz: 1000-12000 mm vagy igény szerint Felület: Tisztítás, finiselés, robbantás és festés a megrendelő igénye szerint Alkalmazás A gépjármű, tartály, torony és egyéb szerkezeti részek ...
Csevegj most

Termék részletek

Nagy szilárdságú SPA-H acéllemez


Méret:
Vastagság: 0,6-100 mm

Szélesség: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy igény szerint

Felület: Tisztítás, finiser, robbantás és festés az ügyfél igényei szerint

Alkalmazás
Használt jármű, tartály, építés, torony és egyéb szerkezeti részek készítéséhez
09CuPCrNi-A, 09CuPCrNi-B, 09CuP
ASTM A588 / A588M
A588 A, A588, B, A588, C fokozat, A588, K osztály

Corten acéllemez
1. Időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél önvédő: A rozsda réteg a felületen egy szűk oxidréteg lesz, amely lelassítja a korrózió fejlődését. Az acél gazdaságos, tartós és teljesen újrahasznosítható anyag.

2. Korrózióálló acél - Időjárásálló acél
Az időjárásálló acél olyan réz-króm ötvözet, amely "öngyógyító". A kezeletlen acél az oxidációs folyamat részeként reagál a légkörben lévő vegyi anyagokra, és saját rozsda védőrétegét hozza létre. Ez a réteg (vagy patina) megakadályozza az acél tovább romlását és feltöltődik az idő múlásával.

A légköri korrózióálló acél elsősorban a szerkezeti elemekben való használatra készült, ahol a súly (tömeg) megtakarítás és a tartósság növelése fontos.
A lemezeket teherautók keretei, konzoljai, darugombák, vasúti kocsik és más hasonló alkalmazásokban használják.


Ha elégedett a nagy szilárdságú spa-h acéllemezzel, szívesen fogadunk megrendeléseket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: nagy szilárdságú spa-h acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like