Nagy szakítószilárdságú Corten Steel A588GR.A lemezek

Nagy szakítószilárdságú Corten Steel A588GR.A lemezek

Nagy szakítószilárdságú Corten Steel A588GR.A lemezek
Csevegj most

Termék részletek

Először az acél ugyanolyan rozsdásodni kezd, mint a szokványos enyhe acél, miután nedves és száraz körülményeknek van kitéve. Az idő múlásával azonban a rozsda réteg patina réteggé változik, és a szín friss, újonnan kifejlesztett narancssárga, világos vagy sötétbarna színűvé válik.


A változás sebessége és az acél végső színe függ a helyiség légköri viszonyaitól és a szennyezés mértékétől - a kénes sűrű atmoszférák felgyorsítják az oxidációs folyamatot és sötétebb patinát eredményeznek. A gyakori, nedves és száraz körülmények közötti ciklusok felgyorsítják az oxidációt.


Ha azonban a körülmények következetesen nedvesek vagy szárazak, egy egységes patina nem keletkezik - ezért az időjárásálló acélokat nem szabad beltérben használni. Az egész oxidációs folyamat általában 2-6 évig tart.


Az A588 acéllemezt olyan termékekhez használják, amelyek az elemek hatásának vannak kitéve. Ezek tartalmazzák:

· Hideglemezek

· Gusset lemezek

· Teherautók

· Átviteli és telekommunikációs tornyok

· Ház és burkolatok


Az a588-as lemez kémiai tulajdonságai:

Szén, Max%

0,19

Mangán,%

0,80 - 1,25

Foszfor, Max%

0,04

Kén, Max%

0,05


A588 lemez mechanikai tulajdonságai:

Szakítószilárdság ksi

70

Hozam 2% Offset ksi

50


Ha elégedettek vagyunk a nagy szakítószilárdságú acél a588gr.a tányérokkal, üdvözöljük a megrendelést. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: nagy szakítószilárdságú corten acél a588gr.a lemezek, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet