Nagy szakítószilárdságú acél EN S355J2WP

Nagy szakítószilárdságú acél EN S355J2WP

Építési célú acéltermékek, hidak, hajók, járművek, autók, egyéb szerkezeti felhasználás és nyomástartó edények, amelyek igényelnek 490 N / ㎟ min. Hegeszthetőséget, csípős szívósságot, megmunkálhatóságot és szakítószilárdságot. általában. Légköri korrózióállóság Kis ötvözetű acélok tulajdonsága ...
Csevegj most

Termék részletek

Építési célú acéltermékek, hidak, hajók, járművek, autók, egyéb szerkezeti felhasználás és nyomástartó edények, amelyek igényelnek 490 N / ㎟ min. Hegeszthetőséget, csípős szívósságot, megmunkálhatóságot és szakítószilárdságot. általában.

Légköri korrózióállóság
Kis ötvözetű acélok vagy hasonlók tulajdonsága korrózióállósághoz a természetes környezetben.


Beleértve a gyantának a bevonattal ellátott acéllemezre és a polivinil-klorid bevonatú acéllemezre való rezisztenciáját.

EN S355J2WP Kémiai összetétel

Fokozat

C

Si

Mn

P

S

V

Cu

Cr

S355J2WP

Max0.12

0.75

1.0

0,06-0,15

0.03

-

0,25-0,55

0,3-1,25


HU S355J2WP Mechanikai tulajdonságok

Fokozat

Folyáshatár

Szakítószilárdság

nyúlás

S355J2WP

Min345-355MPa

Min 470-680

16-17


Anti Corrosion ASTM A588 Gr C Steel


Az időjárás azt jelenti, hogy a COR-TEN kémiai összetétele miatt, ha védelem nélkül használják, fokozott ellenállást mutat a légköri korrózióval szemben a nem ötvözött acélokhoz képest.


Ez azért van, mert a felszínén védő réteget képez az időjárás hatása alatt. A felületet védő réteg folyamatosan fejlődik és regenerálódik, amikor az időjárás hatása alá kerül.


Általában a fedőréteg védelmet nyújt a légköri korrózió ellen ipari, városi és vidéki klímában. Speciális légszennyezés esetén agresszív szerekkel szemben ajánlott a hagyományos felületvédelem. A bevonás feltétlenül szükséges hosszú ideig tartó érintkezés esetén, amikor nedvességnek kitett állapotban van, vagy ha a tenger közelében kell használni.


A rozsdás aljnövekedésnek köszönhetően a festékbevonatok érzékenysége kisebb, mint az időjárásálló acél esetében, mint a hasonló, nem időjárásálló acél esetében.

Ha elégedett a nagy szakítószilárdságú acél en s355j2wp-vel, üdvözöljük megrendeléseinket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: nagy szakítószilárdságú acél en s355j2wp, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like