Forró értékesítés az RB-ten A melegen hengerelt acél lemez mállás

Forró értékesítés az RB-ten A melegen hengerelt acél lemez mállás

1959-ben, amikor az RB-Ten acél is forgalmazni kezdték, mivel ez az anyag szolgált mállási acél (légköri korrózióálló acél).
Csevegj most

Termék részletek

Forró értékesítés az RB-ten A melegen hengerelt acél lemez mállás


Időjárás-ellenállás

Mivel az RB-Ten acél magas időjárásállóságú, festés nélkül is használható. Festetlen alkalmazások nem csak gazdasági előnyöket újrafestés költségek csökkentése; ők is kínálnak a nyugtató színű, a védő rozsda esztétikai hasznáról.

Míg időjárásállóságú attól függ, hogy milyen a termék minőség és az alkalmazási környezetben, az RB-Ten acél Időjárás ellenállása közel 4 - 8 alkalommal a rendes acél.


Festetlen használata

Az RB-Ten festetlen alkalmazása nem csak gazdasági előnyt kínál, de hála a nyugtató színű véd a rozsda, az is bizonyítja, kitűnő esztétikai tulajdonságait. Emiatt az RB-Ten acél alkalmazása igen sokféle olyan területeken, mint az épületek és műemlékek. A kezdeti kifolyását rozsda feltörésével a környező terület, mert-a ' szükséges megvizsgálni teljesen az alkalmazás helyén, és a célja az RB-Ten acél, és dolgozzon ki egy strukturáló módszer.


Kémiai összetétele


Fokozat

C

SI

MN

S Max

CR

Ni

Cu

NB

NB + V = Ti

P

A Cort

0,12

0,25-0,75

0,20-0,50

0,07-0,15

0,50-1,25

0,65

0,25-0,55

0,25-0,55

-

0,07-0,15


Mechanikai tulajdonságok

Fokozat

Megengedett

folyáshatár arány

Folyáshatár
MPa
 (perc)

Szakító szilárdság
MPa

Szakadási nyúlás
% (min)

Könyök

A Cort

-

345

485

20

1T


Alkalmazás
A mechanikai jellemzők és a légköri korrózióval szembeni ellenállás, hogy az acél, a legjobb termék a mezőgazdasági poggyászkocsik és vasúti teherkocsik gyártása, hidak, vízvezetékek, rajongók, chimneysand kazán szerkezetének.Hot Tags: Hot értékesítés az RB-ten meleg hengerelt acéllemez erózió, Kína, gyári, szállítók, gyártók, Ár, tömeges, stock, a kémiai összetétele, a forró-eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like