JIS SPA-H Korrózióálló Corten Acéllemez

JIS SPA-H Korrózióálló Corten Acéllemez

SPA-H korrózióálló acéllemez Időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél önvédő: a rozsda réteg a felületen egy szűk oxidréteg lesz, amely ...
Csevegj most

Termék részletek

SPA-H korrózióálló acéllemez

Időjárásálló szerkezeti acél.

Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél önvédő: a rozsda réteg a felületen egy szűk oxidréteg lesz, amely lelassítja a korrózió folyamatát. Az acél gazdaságos, tartós és teljesen újrahasznosítható anyag.

Korrózióálló acél - Időjárásálló acél

Az időjárásálló acél olyan réz-króm ötvözet, amely "öngyógyító".

A kezeletlen acél az oxidációs folyamat részeként reagál a légkörben lévő vegyi anyagokra, és saját rozsda védőrétegét hozza létre. Ez a réteg (vagy patina) megakadályozza az acél tovább romlását és feltöltődik az idő múlásával.

Légköri korrózióálló

A HSLA szerkezeti minőségű acél erősebb és keményebb, mint a szénacél, göndör, formálható és hegeszthető. A HSLA szerkezeti acélok légköri korrózióállósággal rendelkeznek, ami a szerkezeti alkalmazások szempontjából kulcsfontosságú.

A légköri korrózióálló acél elsősorban a szerkezeti elemekben való használatra készült, ahol a súly (tömeg) megtakarítás és a tartósság növelése fontos.

A lemezeket teherautók keretei, konzoljai, darugombák, vasúti kocsik és más hasonló alkalmazásokban használjákSzolgáltatásaink és előnyeink

Corten A / B / Spa-h / B480 / ASTM A242 A588 Corten acéllemez

SGS és BV Auditált vállalat.

Irányítási rendszerek - belső szoftverek

Kész termékkatalógus - több mint 50000 tonna.

Szállítmányok - Több mint 80 országban világszerte.

Mi a legmegfelelőbb szállítási és gyors szállítás.

Kínálunk versenyképes ár a legjobb szolgáltatást.

Van magas technikai gyártósor kiváló minőségű termékeket.

Megnyertük a jó hírnevet a legjobb minőségű termékek alapján.

1. Gyárilag árat tudunk biztosítani a kereskedelmi társaság szolgáltatásainkkal.

2. A gyártási minőséget nagyon szigorúan ellenőrizzük, hogy semmilyen kompenzációt ne tartsunk.

3. Garantáljuk a 24 órás válaszidőt és a 48 órás megoldást.

4. Elfogadjuk a kis mennyiséget a formális együttműködés előtt.

5.Alibaba kereskedelmi biztosíték (100% termékminőség

100% -os időben történő szállításvédelem, 100%

fizetési védelem)

Corten A / B / Spa-h / B480 / ASTM A242 A588 Corten acéllemez

A Gnee (TianJin) Multinational Trade Co., LTD az ANGANG GROUP egyik leányvállalata, amely egy nagy állami tulajdonú vas- és acélcsoport, amely Henanban található.


A GNEE szakosodott nagy mennyiségű varrat nélküli acélcsövek és hajóépítő lemezek gyártásával és ellátásával foglalkozik. Az acélok és tekercsek, lemezek, szerszámacélok, acélcsövek és egyéb acéltermékek kiváló minőségű acélból állnak, garantált Grade A minőség, kiváló teljesítmény és versenyképes árak.


Ha elégedett a mi jis spa-h korrózióálló kortizolt acéllemezével, szíveskedjen megrendelni velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: jis spa-h korrózióálló corten acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet