JIS Standard SPA-C Hidegen hengerelt Corten acéllemez / tekercs

JIS Standard SPA-C Hidegen hengerelt Corten acéllemez / tekercs

A Cor-Ten acélnak ugyanolyan szilárdságú hasonló acélokhoz hasonlóan működőképessége van (hidegalakítás, melegalakítás és gáz vágás).
Csevegj most

Termék részletek

JIS Standard SPA-C Hidegen hengerelt Corten acéllemez / tekercs


Az időjárásálló acél (kortenacél) egyfajta alacsony ötvözött acél a szénacél és a rozsdamentes acél között. Mivel a Cu, Ni, Cr és más ötvözet kémiai elemek hozzáadása, az időjárásálló acél kiválóan korrózióálló. Míg az additív szám kicsi, ezért az időjárásálló acél ára sokkal olcsóbb, mint a rozsdamentes acél.

 

Az időjárásálló acél (kortizolt acél) előnye a duktilitás, öntés, vágás, hegesztés, hőállóság és kopásállóság. Időjárási viszonya 5-8 óra szénacél, a festék rázása 1,5-10-szeres a szénacél.

 

Előnyök

hatékonyság - rövidebb időt vesz igénybe a rozsda réteg kifejlesztéséhez
pro-környezet ---- nincs rozsda folyadék csepegés és floatting rozsda faying
stabilizáció ---- stabil réteg bemutatása
esztétika ---- sima és gyönyörű felület


DATA

Ha elégedett a mi jis standard spa-c hidegen hengerelt acéllemez / tekercs, szívesen rendeléseket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: jis standard spa-c hidegen hengerelt corten acéllemez / tekercs, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, készleten, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet