S355JOWP időjárásálló acéllemez

S355JOWP időjárásálló acéllemez

S355JOWP időjárásálló acéllemez Termékleírás: Vegyi összetétel: Rolling range: 0.6-100mm * 1220-4200mm Felületkezelés: Melegen hengerelt Teszt: Ultrahangos vizsgálat, normalizált, lefojtott és edzett, alacsony hőmérsékletű ütővizsgálat és harmadik fél általi ellenőrzések a végfelhasználó által. Miért...
Csevegj most

Termék részletek

S355JOWP időjárásálló acéllemez


Termékleírás:

Kémiai összetétel:

C Si Mn P S Cr Ni Cu V
≤0.19 0,3-0,65 0,8-1,25 ≤0.04 ≤0.05 0,4-0,65 ≤0.5 0,25-0,4 0,01-0,1


Rolling range: 0,6-100mm * 1220-4200mm

Felületkezelés: Melegen hengerelve

Teszt: ultrahangos vizsgálat, normalizált, lefojtott és temperált, alacsony hőmérséklet

Impaktáló teszt és harmadik fél általi ellenőrzések a végfelhasználó által.

Miért választott minket?
1. Nyereségességet érünk el annak érdekében, hogy megfeleljenek a tulajdonos elvárásainak és vonzzák az iparág legjobb munkatársait.
Ezek a lépések lehetővé teszik számunkra a folyamatban lévő beruházások finanszírozását, így biztosítva jövőnket.
2.Munkánk célja, hogy biztosítsa és fejlessze a piacvezetést a mi kiváló minőségünk, innovációs képességünk és az egész világra kiterjedő forgalmazási hálózatunkon alapulva.
3.Az ügyfelek elégedettsége és az ügyfeleink termékeinkben és szolgáltatásainkba vetett bizalma központi szerepet tölt be tevékenységünkben.
4. A megállapodás szerinti időben szállítjuk az elfogadott minőséget, és rugalmasan reagálunk az ügyfelek kívánságainak változásaira.
5.Folyamatosan dolgozunk a folyamatok javításán, garantálva a folyamatosan magas színvonalú minőséget.


Ha elégedett a s355jowp időjárásálló acéllemezével, szíveskedjen megrendelni velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: s355jowp időjárásálló acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like