S355jowp időjárásálló acél kiváló minőségű

S355jowp időjárásálló acél kiváló minőségű

S355jowp időjárásálló acél kiváló minőségű Corten acéllemezzel 1. A Corten acél az időjárásálló acél, ez az anyag korrózióálló acél. Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél ...
Csevegj most

Termék részletek

S355jowp időjárásálló acél kiváló minőségű


Corten acéllemez
1. A Corten acél az időjárásálló acél, ez az anyag korrózióálló acél. Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél önvédő: A rozsda réteg a felületen egy szűk oxidréteg lesz, amely lelassítja a korrózió fejlődését. Az acél gazdaságos, tartós és teljesen újrahasznosítható anyag.

2. Korrózióálló acél - Időjárásálló acél
Az időjárásálló acél olyan réz-króm ötvözet, amely "öngyógyító". A kezeletlen acél az oxidációs folyamat részeként reagál a légkörben lévő vegyi anyagokra, és saját rozsda védőrétegét hozza létre. Ez a réteg (vagy patina) megakadályozza az acél tovább romlását és feltöltődik az idő múlásával.

3. A közös alkalmazások közé tartoznak a hajógyártás, a csővezeték szállítás, a bányászat, az offshore építés, az űrkutatás, a fehér áruk (például a G. mosógépek), a nehéz felszerelések, mint például a buldózerek, irodabútorok, acélgyapot, szerszámok és páncélok vagy a járműpáncél (ez a szerepe jobban ismert gördült homogén páncél). A fém a választott fém a Jim Gary szobrászművész számára, és számos más modern szobrász számára is gyakori választás a szobrászat számára.Ha elégedett a s355jowp időjárásálló acél magas minőségi, üdvözöljük, hogy megrendeléseket velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: s355jowp időjárásálló acél kiváló minőségű, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like