SMA400aw Weathering Steel Corten Acéllemez

SMA400aw Weathering Steel Corten Acéllemez

SMA400aw Weathering Acél Corten Acéllemez Alapvető bevezetés a Corten acélról Az időjárásálló acéllemez ötvözetelemekkel, mint pl. Cu, Cr és Ni, a korróziógátló szerkezeti acél korrózióálló képességgel rendelkezik, és kiterjeszti az élettartamot a fejlesztés és a gyártás során nak,-nek...
Csevegj most

Termék részletek

SMA400aw Weathering Steel Corten Acéllemez


Alapvető bevezetés a Corten acélról

Az időjárásálló acéllemez ötvözetből készült elemekkel, például Cu, Cr és Ni hozzáadásával a korróziógátló szerkezeti acél korrózióállóságot nyer, és meghosszabbítja az élettartamot a korrózióálló szerkezeti acél kifejlesztésében és gyártásában. A hegesztésre és hajlításra alkalmas időjárásálló acéllemezek a korróziógátló szerkezeti acélból könnyen használhatóak és széles körben használatosak a tengeri konténerek és vasúti iparágak területén.
Időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél önvédő: A rozsda réteg a felületen egy szűk oxidréteg lesz, amely lelassítja a korrózió fejlődését. Az acél gazdaságos, tartós és teljesen újrahasznosítható anyag.


SMA400AW Kémiai összetétel:

C: ≤0.18

Si: 0,15-0,65

Mn: ≤1.25

P: ≤0.035

S: ≤0.035

Cr: 0,45-0,75

Cu: 0,30-0,50

Ni: 0,05-0,30

Hatáserősség (σs / MPa): ≥245

Szakítószilárdság (σb / MPa): 400-540

Nyúlás (δ%): ≥22


Corten acél Előnyök

A költség kisebb, és az építési sebesség gyorsabb, ha nincs szükség festésre az épület mindkét oldalára. Továbbá jelentősen csökken a helyreállító karbantartás költsége. Nem is beszélve arról, hogy az érlelő acélból kialakított vonzó megjelenés szépen keveredik a környezetbe. A környezetvédők gyakran előnyben részesítik az időjárásálló acélt, mivel megszünteti a VOC-felhordott festékek szükségességét.

Ha elégedett vagyunk a sma400aw időjárásálló acél corten acéllemezével, szíveskedjen megrendelni velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: sma400aw időjárásálló acél corten acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetételű, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like