SPA-H Melegen hengerelt Corten Acéllemez lap

SPA-H Melegen hengerelt Corten Acéllemez lap

Az SPA-H védőréteg folyamatosan fejlődik és regenerálódik az idő múlásával, reagálva a légkörben lévő szennyező anyagokra. Figyelembe kell venni a vastagságokat, különösen akkor, ha az anyagot strukturális, nem pedig kizárólag kozmetikai célra használják. Az előnyök...
Csevegj most

Termék részletek


Az SPA-H védőréteg folyamatosan fejlődik és regenerálódik az idő múlásával, reagálva a légkörben lévő szennyező anyagokra. Figyelembe kell venni a vastagságokat, különösen akkor, ha az anyagot strukturális, nem pedig kizárólag kozmetikai célra használják.


Az ilyen acél előnyei azonnal nyilvánvalóak - az önvédő acél gazdaságos, tartós és könnyen újrahasznosítható.


production process
K: A raktáron lévő termékek?
V: Természetesen.Most termékeink raktáron vannak.

Kérdés: Megadhatom a mintapéldányt, és mi a MOQ, ha elfogadom a minőséget?
V: Igen, küldhetünk mintákat, de az expressz díjat fizetheted, MOQ-junk 25 tonna.

K: Mi a szállítási határidő?
V: A készleten lévő termékekre a befizetés beérkezésétől számított 7 napon belül beérkezhet. Egyéni megrendelés esetén a gyártási idő 15-30 nappal azután megerősítésre kerül.

K: Hol van a kikötő?
A: Tianjin, Qingdao vagy Shanghai tengeri kikötő.

K: Mi a fizetési feltétele?
A: A gyártási szabvány szerint. És elfogadhatjuk a harmadik fél által végzett ellenőrzést és karantént is.

Ha elégedettek vagyunk a mi hot-roll horganyzott acél fémlemezünkkel, szíveskedjen megrendelni velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: spa-h horganyzott acél fémlemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet