SPA-H időjárásálló acél tekercs eladó

SPA-H időjárásálló acél tekercs eladó

SPA-H Nagy szilárdságú időjárásálló acél, amelyet elsősorban konténeriparban használnak, mivel a szénacél nagyon könnyű a levegőben korrózióra. Akkor nagy gazdasági veszteséget okoz. SPA-H mechanikai tulajdonság, mivel a kitermelési szilárdság, a szakítószilárdság és a nyúlás stabil, és az ingadozások ...
Csevegj most

Termék részletek

SPA-H Nagy szilárdságú időjárásálló acél, amelyet elsősorban konténeriparban használnak, mivel a szénacél nagyon könnyű a levegőben korrózióra. Akkor nagy gazdasági veszteséget okoz.

SPA-H mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a kitermelési szilárdság, a szakítószilárdság és a nyúlás stabil és a fluktuációs tartomány kicsi. A SPA-H anyagokat tettük, ami sokkal több, mint a standard követelmény.

Az SPA-H kémiai összetételére a mi malomunk az olvasztásos feldolgozás útján, a konverter végpontvezérlésén keresztül, csökkentve a javítási időket és csökkentve az acél oxigén tartalmát, javítja az ötvözetelemek kitermelését, stabilizálja az olvadt acél összetételét. Ezután hagyja, hogy az ötvözet elemtartalma nagyobb legyen és stabil.

Az anyag szilárdsága alacsonyabb, könnyen formázható, magas munkatűrési sebesség, a használt teljesítmény jó.


JIS G3125 SPA-H Vegyi összetétel

Fokozat C Si Mn P S Cr Cu Ni
SPA-H Max0.12 0,25-0,75 0.2-0.5 0,07-0,15 0,04 0,3-1,25 0,25-0,6 0,65


JIS G3125 SPA-H mechanikai tulajdonságok

Fokozat Folyáshatár Szakítószilárdság nyúlás
SPA-H Min345-355MPa Min480-490 15-22Ha elégedett a mi spa-h időjárásálló acéltekercssel, várjuk, hogy rendeljenek velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.

Vizsgálat