SPA-H időjárás viszontagságainak ellenálló acél lemez

SPA-H időjárás viszontagságainak ellenálló acél lemez

SPA-H időjárás viszontagságainak ellenálló acél lemez mérete: vastagság: 0.6-100 mm szélesség: 30-4000mm hosszúság: 1000-12000mmm vagy a kért felület: tiszta, befejező, és a festészet alkalmazás ügyfél követelmény szerint: használt jármű, konténer, építkezés, a torony és a más structual alkatrészek...
Csevegj most

Termék részletek

SPA-H időjárás viszontagságainak ellenálló acél lemez


Méret:

Vastagság: 0.6-100 mm

Szélessége: 30-4000mm
Hossz: 1000-12000mmm vagy kérésére

Felület: Tiszta, befejező, és a festészet az ügyfél követelmény szerint


Alkalmazás:
Készítéséhez használt jármű, konténer, építőipar, torony és más structual alkatrészek
09CuPCrNi-A, 09CuPCrNi-B, 09 kupa
ASTM A588/A588M
A588 az a. osztályú, A588 B osztályú, A588 fokozatba C, A588 fokozat K

Időjárás ellenálló acél lemez
1. Időjárás ellenálló szerkezeti acél. Időjárás ellenálló acél antiszeptikus-es antirozsdás tulajdonságait is jobb, mint a többi szerkezeti acélok számos alkalmazásban. Az acél, önálló védelme: A rozsda réteg a felszínen lesz egy szűk oxidréteg, amely lelassítja a haladást a korrózió. Az acél egy gazdaságos, tartós és a teljes mértékben újrahasznosítható anyag.

(2) a korrózióálló acél - acél mállás
Időjárás acél egy réz króm ötvözet, amely "öngyógyító". A kezeletlen acél vegyi anyagok a légkörbe reagál az oxidációs folyamat részeként, és létrehozza a saját védő réteg a rozsda. Ez a réteg (vagy patina) megakadályozza, hogy az acél, a további romlást és feltölti magát idővel.

Légköri korróziónak ellenálló acél elsősorban használatra szánt strukturális tagok, ahol megtakarítások súlygyarapodás (tömeg) és a hozzáadott tartósság számít.
Lemez teherautó keretek, szögletes, daru virágzik, vasúti kocsik és más hasonló alkalmazások használják.

Ha-a ' megelégedett-val a spa-h időjárás viszontagságainak ellenálló acél lemez, üdvözli a rendeléseiket, velünk. Mint az egyik legjobb Corten acél gyártóinak és szállítóinak Kínában van tömeges hot értékesítés termékek raktáron választott. A részletes kémiai összetétele és a szabad mintát lépjen kapcsolatba a gyár most. Versenyképes áron és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: Spa-h időjárás viszontagságainak ellenálló acél lemez, Kína, gyári, szállítók, gyártók, Ár, ömlesztett, állomány, kémiai összetétele, forró eladásra, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet