Időjárásálló acéllemez Cor-Ten B

Időjárásálló acéllemez Cor-Ten B

Elsősorban tartályok, konténerek, hidak, vázszerkezetek, járművek stb. Építéséhez használják hegesztett, csavarozott stb.
Csevegj most

Termék részletek

Időjárásálló acéllemez Cor-Ten B


Corten acél, mi is úgynevezett időjárásálló acéllemezek, korrózióálló acél és korrózióálló acél.

A Corten acél egy réz króm ötvözött acél - ez az ötvözet nagyobb ellenállást mutat a légköri időjárással szemben, mint más ötvözetlen acélok. Ez egy időjárásálló acél, amely reagál a természetes légkörbe, és saját védőrétegét képezi.

 

Kémiai összetétel

Minőség / Anyag      

Elem

Összetétel (Max-A, Min-I)

Corten B

C

A: 0,19

Mn

0,30-0,65

Si

0,80-0,25

P

A: 0,035

S

A: 0.030

al

0,020-0,06

V

0,02-0,10

Cu

0,25-0,40

Cr

0,40-0,65

Ni

0,40


Az USA-ban 1993-ban a Cor-Ten acélgyártás óta minden olyan területen alkalmazzák, ahol acélt alkalmaznak, mint például hidak, vasúti járművek és épületek. A közelmúltban a Cor-Ten acél nem festett alkalmazások vonzzák a figyelmet, mivel különösen alkalmasak az erőforrás-megtakarításra és a környezeti aggályokra.

 

A festetlen Cor-Ten acél növekvő alkalmazása összefüggésben van a hidak, az épület külső és más szerkezetek rozsda stabilizáló kezelésével.

 

Ily módon a Cor-Ten acél csökkenti az életciklus költségeit (LCC) és a környezeti terheket az alkalmazások széles körében.


Ha elégedett a mi időjárásálló acéllemezünk cor-ten b, szívesen megrendeljük velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: időjárásálló acéllemez cor-ten b, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like