Időjárásálló acél épülethez / hídhoz

Időjárásálló acél épülethez / hídhoz

Weathering Steel for Building / Bridge Termékleírás: A Corten acéllemez egy acél, amely időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél önvédő: a rozsda ...
Csevegj most

Termék részletek

Időjárásálló acél épület / híd


Termékleírás:

A Corten acéllemez olyan acél, amely időjárásálló szerkezeti acél. Az időjárásálló acél korrózióálló tulajdonságai számos alkalmazási területen jobbak, mint más szerkezeti acéloké. Az acél önvédő: a rozsda réteg a felületen egy szűk oxidréteg lesz, amely lelassítja a korrózió folyamatát.

Az időjárásálló acél olyan réz-króm ötvözet, amely önhordó. A kezeletlen acél az oxidációs folyamat részeként reagál a légkörben lévő vegyi anyagokra, és saját rozsda védőrétegét hozza létre. Ez a réteg (vagy patina) megakadályozza az acél tovább romlását és idővel feltöltődik.

A lemezeket teherautók keretei, konzoljai, darugombák, vasúti kocsik és más hasonló alkalmazásokban használják.

Kép megjelenítése:

QQ图片20180102210547Ha elégedett az időjárásálló acélból az épület / híd számára, üdvözöljük, hogy rendeléseket rendelhet velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: időjárásálló acél épület / híd, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró értékesítés, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like