Mállás acéllemez Corten acél lemez SPA-H

Mállás acéllemez Corten acél lemez SPA-H

1) részére minden Időjárás használja forró mártott horganyzott acél tekercs/lapos alkalmas minden Időjárás használni. A forró mártott horganyzott acél tekercs/lemez élettartama nagyon hosszú, úgy tervezték, használható több mint 20 éve. Nem kiváló, buborék, és héja, mikor lét használt-ban ultraibolya sugárzás,...
Csevegj most

Termék részletek

chemical


1) részére minden Időjárás használata

 

Forró mártott horganyzott acél tekercs/lemez minden Időjárás használatra alkalmas. A forró mártott horganyzott acél tekercs/lemez élettartama nagyon hosszú, úgy tervezték, használható több mint 20 éve. Nem kiváló, buborék, és húzza, ha a nedvesség, só, ultraibolya sugárzás, hő és hideg szigetelés hosszú ideig használják. acél trapézlemezzel fedtek be tudja kezelni a rossz időjárás.

 

2) széles körben alkalmazások

 

Forró mártott horganyzott acél tekercs/lapos tető és fal mindenféle gyárépületben, műhelyek, a hideg-tároló konténerek és a lakóházak szolgálhatnak. Kiváló minőségű termékeink lehetne használni bármilyen épületek.

 

Könnyen és gyorsan 3) telepítése

 

-A ' könnyű-hoz felszerel a forró mártott horganyzott tekercs/acéllemez a buidings, ha már beállította a Acél szerkezet a ház/gyári gépek/hűtő szoba, csak néhány munkavállalók tudtam telepíteni a panel, sokkal rövidebb idő alatt hasonlítsuk össze a hagyományos építése.


Termékjellemzők:

1, kitűnő szilárdsággal
2, jó ütésállóság
3, magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képesség
4, nagy korrózióállóság.
5, kiváló processability.
6, nem mágneses.


Nagy szilárdságú acél mállási Pentele híd, M8 használták. A padló fórumon, konténerek, erőművi kémények, VASÚTGÉPÉSZET és egyéb szabadtéri acél, mint például a nagy szabadtéri szobor acél is használható.

Atmospheric Resistant Structure Steel SPA-H

Ha-a ' megelégedett-val a mállás acéllemez corten acél lemez spa-h, üdvözli a rendeléseiket, velünk. Mint az egyik legjobb Corten acél gyártóinak és szállítóinak Kínában van tömeges hot értékesítés termékek raktáron választott. A részletes kémiai összetétele és a szabad mintát lépjen kapcsolatba a gyár most. Versenyképes áron és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: Időjárás acéllemez corten acél lemez spa-h, Kína, gyári, szállítók, gyártók, Ár, tömeges, stock, a kémiai összetétele, a forró-eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet