Időjárásálló acél SPA-H oldallap konténerhez

Időjárásálló acél SPA-H oldallap konténerhez

Spa-h anyagaink korróziós vizsgálata a DW-UD-3 száraz-nedves vegyes ciklusteszt szimulációval a légköri korróziós környezetben. A vizsgálatot 120 órával. Tehát hagyja, hogy az SPA-H acél korrózió mértéke 2,33 g / m22 óra volt. A Q235B CORROSION RATE értéke 3,52 g / m22 óra. Ez ellenőrizheti a különbséget. Nál nél...
Csevegj most

Termék részletek

Spa-h anyagaink korróziós vizsgálata a DW-UD-3 száraz-nedves vegyes ciklusteszt szimulációval a légköri korróziós környezetben. A vizsgálatot 120 órával. Tehát hagyja, hogy az SPA-H acél korrózió mértéke 2,33 g / m22 óra volt. A Q235B CORROSION RATE értéke 3,52 g / m22 óra. Ez ellenőrizheti a különbséget.

A felület minősége és határvonala, a Forró tekercs doboz használata a forró hengerléssel, amely jobban garantálja a tisztítórúd tekercs hőmérsékletének egyenletességét. A gördülő vonal vízkőmentesítő rendszere normál működésű, a szalag felülete fényes és tiszta a gördülés után. Nincs ón-oxid nyomás és felszíni repedés.

Termékünk vastagsága és szélessége a vezérlés pontossága magas, a tényleges eltérés a műszaki követelmények hatálya alá tartozik, a precent százaléka 100%.

A mi malom termékei a SPA-H konténeracélokat elsősorban a CIMC cégnek kínálják, amely a világ legnagyobb konténergyártója.

A mi felhasználóink úgy vélik, hogy konténerünkben a koránt acél forró hengerelt lemezmérete és a lemez alakja szabályos, a vastagság ingadozása kicsi, az acélszalag felületi minősége és a formázhatóság jó. Az egyszeri öntés elérheti a céligényt. Nem találták meg a repedést, a peelinget és így tovább az űrlap feldolgozását, amely teljesen megfelel a konténergyártás követelményének.


JIS G3125 SPA-H Vegyi összetétel

Fokozat

C

Si

Mn

P

S

Cr

Cu

Ni

SPA-H

Max0.12

0,25-0,75

0.2-0.5

0,07-0,15

0,04

0,3-1,25

0,25-0,6

0,65


JIS G3125 SPA-H mechanikai tulajdonságok

Fokozat

Folyáshatár

Szakítószilárdság

nyúlás

SPA-H

Min345-355MPa

Min480-490

15-22


Ha elégedett az időjárásálló acél spa-h oldallapjával, várjuk, hogy rendeljen velünk. Mint az egyik legjobb Corten Steel gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: időjárásálló acél spa-h oldallal konténer, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, tömeges, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet